2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست
منم امروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم الان همش گریه میکنه بیتابی میکنه تب کرده خودمم بدترازاین کلافم

عزیزم شما چی؟

این فلج اطفال رو تزریق کردی؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه الان نمیشه بدم بدعادت میشه از جمعه بدازظهر گرفتمش البته دیشب و پریشب تو خواب بهش دادم اما امشب ...

حالِِ این روزاتو من بهمن داشتم

اشک ریختم و از شیر گرفتمش 4ماه ویار شدید داشتم

بارداریم ناخواسته بود

جیگرم برای پسرم کباب بود.....

میگذره گلم تحمل کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من ک سینه هام داره میترکه  دخترمو از شیر گرفتم گریه ها و بهونه ها و لگد زدن این یه طرف درد سی ...

خوشبحال خودم كه كدا از اول شير ندادم فقط دو سه ماه به هردو اونم همراه با شيرخشك 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
همه از دور ميبيننم دلشون ميسوزه منم اداي مظلوم و تنهارو در ميارم ولي تو ماتحتم عروسيه  برو حوص ...

منم همینو میگم.بخدا من ارزو مرگشو میکنم انقدر بداخلاقی میکنه.راضیم بره زن بگیره گمشه مارو ول کنه

شبا بهش بدم؟ تا چن وقت؟ خب اینجوری ک بیشتر اذیت میشه بهونه گیریاش طولانی تر میشه بیشتر طول میکشه ت ...

نه منم یهو ظهر 2ساعت بهش دادم

شب اومد گفت می می گفتم ببین دوستات هیچ کدوم نمیخورن

اگه ببینن تو میخوری بهت میخندنا

بعدشم با فیلم و بازی تو گوشی خوابش کردم

یهو بگیرش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالِِ این روزاتو من بهمن داشتم اشک ریختم و از شیر گرفتمش 4ماه ویار شدید داشتم بارداریم ناخواسته بو ...

عزیزم پسرشما چن وقتش بود از شیر گرفتیش

بخدا انقد گریه کردم چشمام باد کرده

دخترم خیلی وابسته انقد این چن روز نگاهاش پراز غمه ک دلم اتیش گرفته

شبا اصلا نمیتونه بخوابه 

پسرتون تا چن وقت اینجوری بود؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

ای وااااای واکسن 1 سالگی پسرم یادم رفته بود😖 تولد گرفتم براش گفتم حالش بد میشه فرداش میبرم یادم رفت ...

میشه شما هم جواب سوالمو بدی؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
منم امروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم الان همش گریه میکنه بیتابی میکنه تب کرده خودمم بدترازاین کلافم

من واكسن ١٨ ماهگي دخترم ككش نگزيد حتا يه تبم نكرد 

درد كه اصلا 

انگار تقويتي زده!!!!

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بجز قسمت نبودن شوهر ،بقبه حالتو دوست داشتم 

چون من ترسوام و از تنهایی میترسم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️