2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 282 پست
موقع آروغ ببین یه کوچولو شیر میاد توی دهنش؟

آها مرسی .. حتما

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
چجوری بفهمم رفلاکس داره یا نه بعد از شیر خوردن خیلی بخودش میپیچه تا آروغشو نگیرم آروم‌ نمیشه اما شی ...

فقط شیر بالا اوردن نیست

عرق دست و پا

یخ کردن یهویی دست و پا

سرفه

خس خس سینه

خلط

کندن موی سر

کوبیدن سر به شونه مامان

جوش صورت

مالیدن سر و صورت 

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیر بالا اوردن نیست عرق دست و پا یخ کردن یهویی دست و پا سرفه خس خس سینه خلط کندن موی سر ک ...

این علایم یعنی رفلاکس ؟

باید چکار کنم 

بعضیارو داره

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
این علایم یعنی رفلاکس ؟ باید چکار کنم  بعضیارو داره

اره عزیزم متاسفانه اینا یعنی رفلاکس ابریزش بینی یا اب دهن هم نشونه رفلاکسه

هیچی فقط زودتر ببرش دکتر تا کنترل بشه گلم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اره عزیزم متاسفانه اینا یعنی رفلاکس ابریزش بینی یا اب دهن هم نشونه رفلاکسه هیچی فقط زودتر ببرش دکتر ...

میتونی واسم‌ توضیح بیشتر بدی ک رفلاکس چی هست

مگه منظور برگشت شیر نیس؟

پسرم‌ شیر بالا نمیاره

مگر وقتایی ک اوق بزنه یا خیلی زور بزنه

میتونی واسم‌ توضیح بیشتر بدی ک رفلاکس چی هست مگه منظور برگشت شیر نیس؟ پسرم‌ شیر بالا نمیاره مگر و ...

ببین بزن نت کامل توضیح داده خیلی مفصله گلم

شبا بهش بدم؟ تا چن وقت؟ خب اینجوری ک بیشتر اذیت میشه بهونه گیریاش طولانی تر میشه بیشتر طول میکشه ت ...

عزیزم چرا تو فصل گرما بچه رو از شیر گرفتی.خیلی اذیت میشه طفلک.امکان اسهال ومریضی داره.بزار اخر شهریور بگیر.گناه داره بخدا

خوب جدا شو ازش مجبوري مگه تحمل كني

با دو تا بچه و ۳۴سال سن دست از پا درازتر برم پیش کی؟زیر منت کی؟من‌الان بفکر بچه هامن.ولشون‌کنم برم تو سری خور هر کی از راه برسه بشن خدارو خوش نمیاد

با دو تا بچه و ۳۴سال سن دست از پا درازتر برم پیش کی؟زیر منت کی؟من‌الان بفکر بچه هامن.ولشون‌کنم برم ت ...

حرفتو قبول دارم اما سوختن تنها راهش نيست بايد يه فكر چاره كرد 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
اره عزیزم متاسفانه اینا یعنی رفلاکس ابریزش بینی یا اب دهن هم نشونه رفلاکسه هیچی فقط زودتر ببرش دکتر ...

پسر منم اين علايم رو داره ابريزش دهن خس خس سينه 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
عزیزم چرا تو فصل گرما بچه رو از شیر گرفتی.خیلی اذیت میشه طفلک.امکان اسهال ومریضی داره.بزار اخر شهریو ...

عزیزم باردارم

الانم دیگه نمیشه بهش بدم از جمعه گرفتمش نصف سختیش رفته

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)