2777
2789
عنوان

بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست
دخترم خیلی گریه میکنه تو روز بهتره اخه میبرمش جاهای شلوغ  اما چون عادت داره با سینه بخوابه خوا ...

۶ماهه گرفتمش.ب راحتی قسم میخورم تازه تازه داره عادت میکنه بخوابه.تا دوماه همش جیغ و داد میکرد تا صب.تا الانم سرپا گردوندم ک خوابیده.گوش شیطون کر ی کم یاد گرفته خودش بخوابه اونم بعضی اوقات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم هفته پیش واسه دخترم...اصلا مشکلی نداشت شکر خدا

خداروشکر 

بهم زنگ زدن پسرتو بیار نمیخوام بزنم 

به نظرتون میشه نزنم؟

چی بگم دست از،سرم بردارن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
واکسن فلج اطفالی که فراخوان دادن همه بزنن  من میترسم پسرمو ببرم میگن از هند اومده بعد ا ...

از هند و ازمایشگاهیشو نمیدونم

4 ماهگی به پسرم زدن چیزیش نشد

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
از هند و ازمایشگاهیشو نمیدونم 4 ماهگی به پسرم زدن چیزیش نشد

خدارو شکر ان‌شاءالله همیشه سالم باشه😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
۶ماهه گرفتمش.ب راحتی قسم میخورم تازه تازه داره عادت میکنه بخوابه.تا دوماه همش جیغ و داد میکرد تا صب. ...

چراانقد زود گرفتی الان چن ماهشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

چرا نزنی.من بردم.زنگم‌نزدن فقط فراخوان دادن بردم.اصلا درد نداره.تبم نداره

میگم که 

میگن از هند اومده آزمایشیه 

میخوان تست کنن

منم شنیدم بخدا 

خیلی میترسم😭😭😭😭

استاتر فقط اومدم بگم احسنت بهت که با تمام سر شلوغیات این تایم پر لذتو واسه خودت کنار گذاشتی آفرین به تو مادر نمونه که خودشو شار ژ میکنه تا پر توان شه واسه بچه داری نه اینکه مدام غر بزنه از سختی ها و کاری واسه دل خودش بلد نباشه انجام بده احسنت احسنت احسنت بهت خیلی افتخار کردم