2777
2789
عنوان

اصلا حرفمو گوش نمیده😫😫😫

557 بازدید | 15 پست

پسرم 3سالشه اصلن ازم حرف شنوی نداره .

خیلی لجبازی میکنه

مثلا بهش میگم "لطفا" اینکارو بکن یا نکن

میگه نمیخام دوست ندارم.یا بیرون میریم بهش میگم دستمو ول نکن و کنارم باش دستشو از دستم میکشه بیرون و فرااار

دلم نمیخاد بچم بی ادب و حرف نشنو باشه حرف باباشم گوش نمیده باز یکم از من بیشتر حساب میبره

باعث میشه دعواش کنم و یا بزنمش😞 و اونم گریه می افته

ولی اصلا دلم نمیخاد بزنمش ک عقده ای بشه

کسی تجربه داشته کاری کرده باش بچش حرف گوش کنه و.....

لطفا راهنماییم کنین

خیلی مهمه برام

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم...این دقیقا منم..هرکاری بقیه میگفتن برعکسشو انجام میدادم....

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

سن و سالش حدودا ایجاب میکنه این اخلاقیات و یکم بزرگتر شه درست میشه.و با تعریف کردن میتونی رامش کنی مثلا برادر زاده ی من خیلی لجبازه میخواد مثلا چیزی و پرت کنه مامانم میگه نه پسر من داره شوخی میکنه الان اونو میزاره زمین خیلی پسر من گله.اونم فوری میزاره زمین و ذوق میکنه 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
دوستم از 2 سالگی تا 5 اوج لجبازیه بچه هاست فقط صبر از هر مادری بپرسی میگن این دوره بدترین سالهای یه ...

مرسی

یه جای دیگه هم شنیدم ک لجبازی بخاطر سنشونه

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

پسر بچه ها معمولا اینطورن

بهتره با جایزه دادن تشویقش کنی

مثلا بگی اگه پسر خوبی باشی و دستمو ول نکنی رفتیم خونه ی جایزه بت میدم

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

سن لجبازیه طبیعیه قبل از بیرون رفتن از خونه قوانین بیرون رو براش توصیح بدید اگر درست انجام داد تشویقش کنید اگر گوش نکرد برش گردونید 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

اقتضای سنشه لجبازیهاش، میخواد استقلال داشته باشه ولی نمیدونه چه جوری! دختر منم دقیقا همینطوره، راه حل لجبازی هم استفاده از حیله ی پرت کردن حواسه..

Prove yourself to "yourself" not other

باید بهش امکان انتخاب بدی مثلا وقتی میدونی درمقابل لباس پوشیدن مقاومت میکنه نگو لباست رو بپوش بگو این لباس رو میپوشی یا این یکی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

نزنش عزیزم، بچه است هنوز. طبیعت سنشه

آدم بزرگ نیست که با یه لطفا شما راضی بشه. بعدم پرخاش کردن به بچه بیشتر لجبازش میکنه. با زبون خوش، با مهربونی، با بازی و اینا باید راضیش کنی خواسته شما رو انجام بده. بچه های خیلی حرف شنو تو این سن هم همش به خاطر ادب نیست، بعضیا کلا آرومترن‌.

براش قصه بگو و تو قصه بد و خوب رو یادش بده برا رفتارای خوبش تشویقش کن، کم کم خوب میشه صبور باش