2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست
عاديه يه دختر بچه با پسر حرف بزنه؟؟؟ اونم اونطوري حرفايي كه پسره گفته بووود😭 يادم ميوفته اعصابم م ...

اولا تبلت باسیم کارت ندید دست بچه

دوما بیشتربهش محبت کنید نره سراغ جنس مخالف

سوما مراقب باشید ازنامحسوس و مرتب سرزنشش نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم به موضوعي مشابه براي خواهرمن پيش اوند تو١٥سالگي 

شوهرم فهميد با كسي در ارتباطه 

اگه به بابا مامانم مي گفتيم مي خواستن برخورد بد كنن 

اما با خودش  صحبت كرديم خيلي اصرار داشت كه مي خواد بياد خواستگاري و اين حرفا 

بعد من به شوهرم گفتم گوشيشو بگيريم خوب ميشه شوهرم به جمله گفت به نظرم خيلي درسته 

بچه تو اين سن بايد قانع بشه نه مجبور!!!وگرنه تا اخر عمر هرجي سرش ميومد مي خواست بگه شما كردين 

با بابا مامانم صحبت كرديم پسره اوند خواستگاري بااينكه بابام ميگفت من جنازشم نميدم ولي بهش گفتيم هيحي نگه 

وقتي اومدن انقدر رفتار مامان پسره بد بود يه كلمه هم حرف نزد بعد رفتنشون خواهرم گفت نمي خوامش 

خودش كات كرد و تمام

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
احساس میکنم میخاستی جلب توجه کنی که به مادرت گفتی ،همچینم میگی تنم میلرزه انگار چی شده  دیگه ی ...

مث شما هم اینجوری درست نیست آزاد بذاری خداینکرده عادت میشه براش یا اتفاقی بیفته باید باصمیمیت باهاش حرف زد که تواین سن هم سرگرمی بدردنخوریه هم اینکه توبزرگ بشی معلوم نیست این آقاپسرکی بشه

.

به نظرم خوب کاری به مامانت گفتی، مامانت بهتر میتونه کنترل کنه ، میتونه بیشتر کنارش باشه و تنهایی نزاره بره بیرون ، شما و مامانت از عواقب اینکارش با ارامش بهش توضیح بدین ، از حالا کنترلش نکنین و اگاهش نکنین دیگه نمیشه کنترلش کرد، و مطمئن باشین از سواستفاده خواهد شد ، الان مردا این همه به زناشون خیانت میکنن و ضربه روحی رو هم خانم ها میبرن ، چه بریه به دوس پسر ، این وسط خواهرته که داغون میشه، مواظبش باشین 

فقط خدا 

شما باید سنجیده رفتار کنی و باهاش دوست باشی تا علاوه بر اینکه سر از کاراش دربیاری بتونی کمکش کنی تو زندگیش وقت خالی و کمبودی نزارین سن بلوغشع خوبه که حواست به خواهرت هست ولی رفتارت ممکنه نتیجع عکس بده

اگه پسر بدونه که خونواده دختر در جریان دوستیش  هستن به خودش همچین اجازه ای نمیده بعدم من بخاطر ...

ببخشيدا

شايد در اون حد ب شما ميگفته ولي نميومده بگه ديگه قرار گذاشتيم شما هم محدود كردين تو اون موضوع پس ميتونست مخفيانه بره اين بدتر خطرناكه.بنظر من بايد از ريشه گذاشته بشه كنار...نه اينطوري

توكل بر خدا...♥️
ببخشيدا شايد در اون حد ب شما ميگفته ولي نميومده بگه ديگه قرار گذاشتيم شما هم محدود كردين تو اون موض ...

هر جور راحتی دوستم من فقط نظرمو گفتم تصمیم گیرنده نهایی خود شمایین 

انشاالله موفق باشی

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
ميگم باز شماره اش رو ديدممممم😭 با اينهمه باهاش حرف زديم  ميگم الان چيكار كنم شماها دعوا دار ...

بابا خوب بهش وابسته شده منم تو سن اون اینطوری بودم ب یکی خیلی وابسته بودم مامانم هرکار کرد نتونست جدامون کنه گوشیمو میگرف با گوشی خودش با تلفن خونه یامیومد دنبالم دره مدرسه😶بزرگ تر ک شدم فهمیدم ب درد هم نمیخوریم با اینک خیلی دوسش داشم ولی با یکی دیگ ازدواج کردم اقتضا سنشه باور کن دستشم بهم نخورد تو اون چن سال چیزیم ازم کم نشد😏فقط با اون کاراشون منو از خودشون دور میکردن

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

بهترین کار د این دوره کوچک نشون دادن این جور چیزها و پوز‌خند زدنه،جوری که نوجوون به این نتیجه برسه که این کار یه بچه ی نااگاهه و من که بزرگم و می فهمم ،سمت این چیزای الکی نمیرم و به جاش چیزی انتخاب می کنم که بزرگترا منو بالغ حساب کنن. شما باید از چند جهت بهش خط بدین، محبت کنید، براش هدف و ارزو بتراشید، البته در جهت سن و استعداد خودش، بعدم یه جوری برخورد کنید که این قضیه خنده داره و کوچیکه، اگه بحران سازی کنید اون دچار کنجکاوی منفی میشه وقطعا می خواد بدونه بعدش چی در کاره. بهترین کار مشغول کردنه نوجون دوی فضاهای سالم و به صورت غیر مستقیمه. یه جوری وقتش رو با دخترای سالم و فضاهایی که جنس مخالف مستعد ندارن پر کنید .

اینم بگم دوستانی که از تجربه خودشون می گن، دسترسی و ازادی امروز رو باید بسنجند. نمیشه نوجوون رو رها کرد، رابطه با جنس مخالف در دوران بلوغ،قطعا رنگ عاطفی می گیره و این فضا قطعا سد یک سری از آرزوهای نوجوون و موفقیت هاش میشه.در حالی که این نوع تجربه ها رو می تونه بعد از ۲۲سالگی و در کمال تعادل احساسی داشته باشه و نه تنها اسیب نبینه بلکه چیزهای لازم رو هم یاد بگیره.

هر جور راحتی دوستم من فقط نظرمو گفتم تصمیم گیرنده نهایی خود شمایین  انشاالله موفق باشی

ممنون فداتشم

با خواهرم حرف زدم

الان دو روزه باهام صميمي شده هي دور و برم ميپلكه😂

باهاش شوخي اينا ميكنم بلكه باهام راحت باشه

توكل بر خدا...♥️