2777
2789
عنوان

يه چيزايي تو تبلت خواهرم ديدم دست و پاهام ميلرزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13685 بازدید | 330 پست

احساس میکنم میخاستی جلب توجه کنی که به مادرت گفتی ،همچینم میگی تنم میلرزه انگار چی شده 

دیگه ی دختر و پسر نمیان حرفای معمولی بزنن خب حرفای نامربوط میزنن دیگه

خواهر منم سیزده سالش بود دوست گرفت اتفاقا آزادش گذاشتیم تا تجربه کنه ببینه چیز خاصی نیست 

جالبه میومد با ابو تاب همه چیم واسمون تعریف میکرد العان پانزده سالشه واسش عادی شده کسیو نداره 

اگه بهش سخت میگرفتیم بهر حال پنهونی کار خودشو میکرد 

بهتره باهاش دوست باشی تا حرفاشو بهت بگه نه اینکه شبیه بچه ها رفتی به مامانت گفتی

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
احساس میکنم میخاستی جلب توجه کنی که به مادرت گفتی ،همچینم میگی تنم میلرزه انگار چی شده  دیگه ی ...

خب هر خانواده اي فرق داره عقايد و فرهنگشون باهم

واس ما عادي نيس كه مورد تشويق هم قرار بديم

توكل بر خدا...♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر خانواده اي فرق داره عقايد و فرهنگشون باهم واس ما عادي نيس كه مورد تشويق هم قرار بديم

عزیزم واسه ماهم عادی نیست 

اصلا خونواده بازی نیستیم 

ولی شما امروزی هستی میتونستی از در دوستی وارد بشی 

العان با این کار شما اون دیگه با پسر دوست نمیشه اتفاقا تشنه تر میشه و مخفیانه کارای خطرناکی میکنه باهاش بیرون میره و اون اتفاقی که نباید بیفته ،میفته 

منم مادرم اولش عصبانی شد ولی من همینا رو بهش گفتم اونم قانع شد العان مامانمو خواهرم مثل دو تا دوستن 

هرچی سخت بگیری اون حساس میشه بشین براش توضیح بده بگو پسرا فقط ی چیز واسشون مهمه بگو تلفنی صحبت کن ی مدت تا بشناسیشون ولی بیرون قرار نزار 

مطمعن باش از روی ذوق همه چیو بهت میگه و بعد ی مدت واسش عادی میشه

شما متاهلی یا مجرد؟

عزیزم واسه ماهم عادی نیست  اصلا خونواده بازی نیستیم  ولی شما امروزی هستی میتونستی از در ...

من خودم باهاش امروز حرف زدم و كامل توضيح دادم و ازش خواستم بهم بگه قضيه چيه و اونم تعريف كرد

ولي خب بازم ميترسم

من خودم مجردم در شرف تاهل

توكل بر خدا...♥️
من خودم باهاش امروز حرف زدم و كامل توضيح دادم و ازش خواستم بهم بگه قضيه چيه و اونم تعريف كرد ولي خب ...

انشاالله که چیزی نمیشه و اونم متوجه میشه 

انشاالله که خوشبخت بشی

بنظرم باید خواهرانه حرف می‌زدی باهاش.چون هرچی باشه دوتا خواهر راحت تر میتونن باهم حرف بزنن.وقتی پای مادر باز بشه پرده حیا از بین میره.البته به نظر خودم

و خدایی که به شدت کافیست...
خب با پسر حرف زدن ایراد داری؟چند سالشه؟

اره ایراد داره

شما ننه شی یا آقاشی ک تعیین میکنی ایراد داره یا نداره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اره ایراد داره شما ننه شی یا آقاشی ک تعیین میکنی ایراد داره یا نداره

والا من واقعا نميدونم چي بگم به اين أفراد كه منو مقصر ميبينن و ميگن ايرادي نداره و تو كولي بازي در اوردي

شايد من اشتباه كرده باشم ب مامانم گفتم

ولي اصل كار ايراد داره

توكل بر خدا...♥️
اره ایراد داره شما ننه شی یا آقاشی ک تعیین میکنی ایراد داره یا نداره

اخه به تو چه بعد دوروز میای ریپلای میکنی

من نظر شخصی مو گفتم اگه مخالفه نظر توعه فقط سکوت کن و رد شو

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
چقدر شماها خوبين واقعا من خودم چون اهل دوس پسر بازي نبودم حس ميكنم دختر تو سن ١٢،١٣بايد دنبال باز ...

اتفاقا کار خوبی کردی

یه عده کشتن خودشونو با ادعای روشن فکری😠😠😠😠

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
احساس میکنم میخاستی جلب توجه کنی که به مادرت گفتی ،همچینم میگی تنم میلرزه انگار چی شده  دیگه ی ...

خواهر شما شانس آورد ولی اکثرا مورد دستمالی و تجاوز قرار میگیرن تو این سن😒😒😒😒😒😒😒😒

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
خواهر شما شانس آورد ولی اکثرا مورد دستمالی و تجاوز قرار میگیرن تو این سن😒😒😒😒😒😒😒😒

اگه پسر بدونه که خونواده دختر در جریان دوستیش  هستن به خودش همچین اجازه ای نمیده

بعدم من بخاطر همین میگم با خاهرش دوست باشه که مواظبش باشه با پسره بیرون نره فقط تلفنی باهاش باشه

خواهرم اجازه بیرون نداشت فقط در حد تلفن بوده