2777
2789
عنوان

بیاین میخوام یه چیزی تعریف کنم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 143 پست
بعد گذشت ۳سال از اون ماجرا گاهی پیش میاد که همسرم باکنایه حرف میزنه احساس میکنم متلک میندازه و بعد گ ...

من قبل شوهرم یکی دوسم داشت اول ب شوهرم نگفتم ولی بعدش ک گفتم خیلی ناراحت شد ولی خب چون قبل خودش بود چیزی نگف بهش گفتم خواهشا هیچوقت اینو ب روم نیار اگ میتونی باهاش کنار بیای اگرم ن بهتره جداشیم اونموقع نامزدم نبودیم ولی شوهرم با اینک ناراحت شده بود گف خب قبل از من بوده چی بگم.و تا الان ک ۵سال میگذره و عروسی هم کردیم خداروشکر گوش شیطون کر یکبارم به روم نیاورده

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد شما خیلی وقتتون مهم نیست چجوری هدر میره 

چه ربطی داره،کسی دوست نداره نیاد بخونه چه ربطی به وقت داره

مشکل می دونی چیه؟تو ذهن بعضی ها فقط جا افتاده یه خانم پیله یه آقا باشه مرد میاد پیله به زن میکنه می خوان شاخ در بیارن

اصلا چه ربطی به وقت داره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چه بی جنبه  با جدیت باش حرف بزن یا تموم کنه این داستانو یا تا اخرش بره معنی نداره که

نمیخوام دوباره اون قضیه رو پیش بکشم ولی تابلو متلک میندازه وبه رخم میکشه بعد میگه منظوری نداشتم

خیلی سخته من خیلی عذاب میکشم از نیش و کنایه هاش حس میکنم فکر میکنه من خیانت کردم و اون بزرگواری کرده ...

یه دفه بهش بگو اجباری نیست منتی هم نیست اگه قبولم نداری خوش اومدی برو به سلامت من خودمو قبول دارم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
نمیخوام دوباره اون قضیه رو پیش بکشم ولی تابلو متلک میندازه وبه رخم میکشه بعد میگه منظوری نداشتم

تو اصلا به رو خودت نیار و نپرس منظورت چیه که بخواد بگه منظوری نداشتم. وقتی جهار بار ببینه مزلبو نمیگیری و عادی هستی دیگه تکرارش نمیکنه چون اثرش رو نمیبینه بعدم بگو اگه مردی برو پسره رو بترکون من ترسی ندارم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خیلی غصه داره سر هیچ به چشم یه خیانتکار نگات کنن

نه چه غصه ای ک ون لق هر کی باور نمیکنه این مشکل من نیست نمیتونست تحمل کنه میرفت مونده پس علط میکنه به رو بیاره تو ریلکس باش

خیلی سخته من خیلی عذاب میکشم از نیش و کنایه هاش حس میکنم فکر میکنه من خیانت کردم و اون بزرگواری کرده ...

تنها راه اینه که اصلا به روی خودت نیاری و اینکه خودت هم کلا فراموش کنی و حرفها و رفتارهاش رو به دل نگیری در عوض کلی بهش محبت کن و کلامی و رفتاری با تموم وجود بهش ابراز علاقه کن حتی اگه اون بهت محبت انچنانی نکنه و اصلا بحث گذشته رو پیش نکش یا اگه اون متلک میگه دنبال منظور اون نباش چون این یعنی پیش کشیدن گذشته و دیگه نذار ماجراهای اینجوری تو زندگیت تکرار بشه و اینجور اتفاق ها رو حتما به شوهرت بگو حتی اگه به ضررت بشه

منظوری نداره.اصلا ب روش نیار

اگ فکر میکرد بهش خیانت کردی الان باهات زندگی نمیکرد

مردا مثه خانما نیستن اصلا خیانتو نمیبخشن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تنها راه اینه که اصلا به روی خودت نیاری و اینکه خودت هم کلا فراموش کنی و حرفها و رفتارهاش رو به دل ن ...

من همیشه پروانه وار بهش میرسم ولی تا بحث خیانت میشه یا فیلمی دراین مورد یا اتفاقی رو میشنوه یه جور با کنایه حرف میزنه قشنگ متوجه منظورش میشم 

من یه نیمچه مشکل اینجوری داشتم شوهرم گفت انقد جنم داشتم که به روت نیارم من پکوندمش گفتم به رو بیار چیه مگه داشتم تخمه میشکستم ریلکس گفتم وقتی اگاهانه موندی دیگه بقیش به من ربطی نداره اونم ساکت شد 😂😂

اسی 

منم 7 ساله ازدواج کردم سال دوم ازدواجم مزاحم داشتم برای اینکه بدونم کیه هی اس ام اس دادم 

شوهرم فهمید 

بهم نگفت 

با مزاحمه تماس گرفت 

مزاحمه شاخ شد گفت من زنتو میخوام 

دو سه ماه کلا از زندگیمون پاشو نکشید بیرون 

شکایت کردیم و فلان 

الان شوهرم بعضی وقتا میگه پروندت سیاس 

یا تو زبونت باید کوتاه باشه 

حتی خیانت کارم میگه 

ولی من سادگی کردم همین 

بعد گذشت ۳سال از اون ماجرا گاهی پیش میاد که همسرم باکنایه حرف میزنه احساس میکنم متلک میندازه و بعد گ ...

مردا اصلا چیزی یادشون نمیره 

یادمه یبار بهش گفتم ازت متنفرم 

روز شبش شده بود ازم متنفری؟

خیییییلی زمان میبره یادشون بره 

یام اگه اعتمادشون کم شه یااز بین بره هیچ جوره درست نمیشه 

شما سعی کن اعتمادشو بدست بیاری 

انگار عقدین سوپرایزش کن 

شعرای عاشقونه  تو یه ورق کوچیک بنویش تو کفشش بذار 

تو جیبش 

رو اینه هر جا ک بیشتر میره و حواسش هست 

تا بدونه دوسش داری و بهش خیانت نمیکنی