2777
2789
عنوان

بیاین میخوام یه چیزی تعریف کنم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 143 پست

بعد گذشت ۳سال از اون ماجرا گاهی پیش میاد که همسرم باکنایه حرف میزنه احساس میکنم متلک میندازه و بعد گذشت ۳سال الان داره با کنایه اون قضیه رو یادم میاره و وقتی میگم منظورت چیه میگه هیچی تو بدبین هستی مثلا دیروز یه فیلمی رو داشتیم میدیدیم که مرده بعد خیانت زنش تصادف میکنه وفراموشی میگیره بعد برگشت گفت کاش میشد تو زندگی گاهی دچار فراموشی شد من خیلی ناراحت شدم ولی به روم نیاوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم اون زمان امکان بلاک کردن رو گوشی ها بوده یا نه ولی بهتر بود شما بلاک می کردی

اون موقع ها  امکان بلاک خود گوشی ها نداشت ولی میشد برنامه اش رو از گوگل دانلود کرد 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
بعد گذشت ۳سال از اون ماجرا گاهی پیش میاد که همسرم باکنایه حرف میزنه احساس میکنم متلک میندازه و بعد گ ...

وا بیکاریا کنایه بزنه محل نذار انقد بگه تا جونش دراد مهم اینه تو خودت خودتو قبول داری عزیزم.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
بعد گذشت ۳سال از اون ماجرا گاهی پیش میاد که همسرم باکنایه حرف میزنه احساس میکنم متلک میندازه و بعد گ ...

با مشاور صحبت کنید 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
وا بیکاریا کنایه بزنه محل نذار انقد بگه تا جونش دراد مهم اینه تو خودت خودتو قبول داری عزیزم.

👌😂

چه بی جنبه 

با جدیت باش حرف بزن یا تموم کنه این داستانو یا تا اخرش بره

معنی نداره که

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

خیلی سخته من خیلی عذاب میکشم از نیش و کنایه هاش حس میکنم فکر میکنه من خیانت کردم و اون بزرگواری کرده ومنو بخشیده

متاسفانه امکان بلاک نداشتم گوشیمم خیلی امکانات نداشت 

به خودت نگیر عزیزم جرات داره مستقیم بگه جروواجرشکن  گفتم چی شده حالا 😐

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤