2777
2789
عنوان

بیاین میخوام یه چیزی تعریف کنم نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 143 پست
من یه نیمچه مشکل اینجوری داشتم شوهرم گفت انقد جنم داشتم که به روت نیارم من پکوندمش گفتم به رو بیار چ ...

آفرین به شما واقعا باید اینجور رفتار کرد ولی این خیلی پیش اومده که تیکه انداخته ولی من بحث رو کش ندادم شاید باید محکم بهش بفهمونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه پروانه وار بهش میرسم ولی تا بحث خیانت میشه یا فیلمی دراین مورد یا اتفاقی رو میشنوه یه جور ب ...

شما متوجه میشی همسرت هم متوجه میشه که شما فهمیدی منظورش چیه واسه همین تکرار میکنه ولی اگه جوری رفتار کتی که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده اونم دست بر میداره چون شما واکنش نشون میدی اون فکر میکنه شما دچار عذاب وجدان میشی پس این یعنی شما خطا کردی ولی اگه برات بی اهمیت باشه مطمین باش اونم رفتارش رو بهتر میکنه

اسی  منم 7 ساله ازدواج کردم سال دوم ازدواجم مزاحم داشتم برای اینکه بدونم کیه هی اس ام اس دادم& ...

آره میفهمم چی میگی منم انگار خیانت کردم از نظرشوهرم واین دیدگاهش منو خیلی اذیت میکنه خیلی غصه دارم

من همیشه پروانه وار بهش میرسم ولی تا بحث خیانت میشه یا فیلمی دراین مورد یا اتفاقی رو میشنوه یه جور ب ...

میگن کچل همیشه تو فکر موئه عزیزم. به خودت نگیررررررر

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
شما متوجه میشی همسرت هم متوجه میشه که شما فهمیدی منظورش چیه واسه همین تکرار میکنه ولی اگه جوری رفتار ...

دقیقا 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
شما متوجه میشی همسرت هم متوجه میشه که شما فهمیدی منظورش چیه واسه همین تکرار میکنه ولی اگه جوری رفتار ...

نه من درجوابش هیچی نمیگم ولی تابلو ناراحت شدم وساکت

سخته بیخیالی بخدا خسته شدم ازبس که برای گناه نکرده تقاص دادم جایی ندارم بذارمش برم خانوادمم پشتم نیستن

آفرین به شما واقعا باید اینجور رفتار کرد ولی این خیلی پیش اومده که تیکه انداخته ولی من بحث رو کش ندا ...

یکبار بترکونش تمام من خودم انقد ریلکس گفتم که شوهرم فهمید چیزی نیست بتونه روش مانور بده. بعدم وقتی کاری نکردم خیانتی نبوده فکر اون به من ربطی نداره. دلش صاف نشده نمیموند الان مونده پس ساکت باشه.

اینکه تو بروی خودت نمیاری یعنی پذیرفتی که خیانت کردی اون لطف کرده از حق خودت و از پاکیت دفاع کن.این ...

آخه چجوری 

اون اصلا قبول نمیکنه من خیانت نکردم میگفت همین که جوابشو دادی وباهاش حرف زدی این یعنی خیانت

نه من درجوابش هیچی نمیگم ولی تابلو ناراحت شدم وساکت سخته بیخیالی بخدا خسته شدم ازبس که برای گناه نک ...

یکبار بگو چرا انقد نیش و کنایه میزنی؟ خیلی جدی و اروم بگو انقد نیشو کنایه نزن بیا حرف بزنیم. خستم کردی. ببین حرف حسابش جیه

آخه چجوری  اون اصلا قبول نمیکنه من خیانت نکردم میگفت همین که جوابشو دادی وباهاش حرف زدی این یع ...

جوابش دادی؟ باهاش حرف زدی؟

آخه چجوری  اون اصلا قبول نمیکنه من خیانت نکردم میگفت همین که جوابشو دادی وباهاش حرف زدی این یع ...

انقد قاتع و حق به جانب باش که این بحث رو نقطه ضعفت ندونه دیگه وقتی ببینه نمیتونه مانور بده روش ولش میکنه

یکبار بترکونش تمام من خودم انقد ریلکس گفتم که شوهرم فهمید چیزی نیست بتونه روش مانور بده. بعدم وقتی ک ...

کاش من اندازه شما قوی بودم ازنظر شوهرم این کار یعنی خیانت اینکه جواب تلفنش رو حتی اگه یکبارم بوده داده باشم یعنی خیانت کردم

کاش من اندازه شما قوی بودم ازنظر شوهرم این کار یعنی خیانت اینکه جواب تلفنش رو حتی اگه یکبارم بوده دا ...

خب میرفت پی کارش اگه انقد درگیره بعد سه سال