2777
2789

سلام مامانای عزیز.لطفا از تجربیاتتون توی زمان ازشیر گرفتن بگید

اول چندماهگی؟

چطوری؟و شبها چی؟

اونایی هم ک مثل ما تو این مرحله هستن بیان کمک

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

19 ماهگی یه باره گرفتم و تمام. سخت نبود.فقط هرجوری گرفتی تا یک هفته شیرتو بدوش که سینه ات اذیت نشه خودش خشک میشه بعدش

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کم مونده برسم به این مراحل

چندماهشه؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من میگفتم بچم سخت ازشیرگرفتهدمیشه خیلی وابسته بپدیسره میخورد تااسنک همسایهدهامون گفتن و منم اسنجاگفتم هم من جواب گرفتم دعاکردم همساسمونو هم خانومایداینجا برو عطاری صبرزردبگیر سیاهه بادوقطره اب قاطی کن بمال نوک سینت بجه تادهم بزنه ازتلخیش بدش میادو ول میکنه هم  میترسه سری بعد گفت شیر جسبم بزن رو صبزه روسینه بچه ببینه بگی اوفه دیگ کلانمیخوره ببین من خیلی همسایمونودعاکردم خیلی راحت ازشیرگرفتم تادوماه مونده ب دوسالش شیردادم  

19 ماهگی یه باره گرفتم و تمام. سخت نبود.فقط هرجوری گرفتی تا یک هفته شیرتو بدوش که سینه ات اذیت نشه خ ...

دختره من ۱۸ ماهشه و شدیدا وابسته اس.هر نیم ساعت میاد شیر میخوره

شبم تا صبح ۳ یا ۴بار

ترو خدا تو دوسالگی بگیرش از شیر ..الان دختر من دچار مشکل شده ...مشکل بزرگی شده واسه من خواهشا نزار م ...

چه مشکلی عزیزم؟

دختره من ۱۸ ماهشه و شدیدا وابسته اس.هر نیم ساعت میاد شیر میخوره شبم تا صبح ۳ یا ۴بار

منم به همین مرحله رسیدم که گرفتمش دیگه. پدرمو دراورده بود. روز جمعه بردیمش بیرون و تلخک زدم و تمام دوشبم گریه کرد

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

من 22 ماهگی گرفتم الان یه ده روزی میشه که ترک دادم فک نمیکردم انقد اسون باشه پسرم شباهمش شیر میخورد ولی شب اول گذاشتمش رو پام تا صبح از شب دوم دیگه بیدارنشد روزا حوصلش سرمیره میاد طرفم ولی سرگرمش میکنم من تلخک زدم دهنش تلخ که شد خودش نمیخاد اما بازم تا دیروز روزی یکی دوبارو میدادم و میگفتم زیاد بخور جی جی اوف میشه دیگه نمیخورد امروز اصلا ندادم بهش