2777
2789

در کل چقد میشه چیا میخرین

چقد پول تو جیبی میگیرین و‌..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

با شهریه؟

نه بدون شهریه چون معمولا با والدینع

حالا اونم خواستی جدا بگو

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون شهریه ۴ تومن اوکیه پول تو جیبی

ماهی ۴ میگیری؟

بدون لباس یا با لباس؟هر چند وقت لباس جدید میگیری؟

۴ رو خرج چیا میکنی

ماهی ۴ میگیری؟بدون لباس یا با لباس؟هر چند وقت لباس جدید میگیری؟۴ رو خرج چیا میکنی

خب لباس مگه هرماه باید خرید؟

همیشه یه سری ست کنار بزار تو دوره دانشجویی همونارو بپوش

خب لباس مگه هرماه باید خرید؟همیشه یه سری ست کنار بزار تو دوره دانشجویی همونارو بپوش

واقعا نباید گرفت؟

حس میکنم اصلا لباس ندارم

چن دست مانتو و چن دست شلوار لازمه؟

استهلاک لباس هم هست اخه

واقعا نباید گرفت؟حس میکنم اصلا لباس ندارمچن دست مانتو و چن دست شلوار لازمه؟استهلاک لباس هم هست اخه

لازم نیست هرماه جدی لباس بخری 

سه دست لباس برای هر ماه کافیه 

همونو بزار کنار تو فصلای سردو گرم بپوش

۱/۵

۱ و نیم؟چیا میمیری باهاش لباس هر چن وقت

خودت حقوق نداری؟

به من روزی میدن پول تاکسی خوراکی اینا

عههه کلا چقد میشه حدودی در ماه

لباس هم هر وقت پول داشتم یکی دوتا میگیرم

هر چن وقت