2777
2789
من اصلا درکت نمیکنم به نظرم تو دخالت نکن و کاری نداشته باش خونه از خودتونه دغدغه اجاره و رهن سال بعد ...

میدونی کم کم پول بر میداره الکی خرج میشه 

باش ب حرفت عمل میکنم ممنون بابت راهنمایت 

اخه پول ندارم خیلی سخت میگزره بهم 

این ماه چون دوتا عردسی داشتیم 

خرج ماشین داشتیم قسط بود بیمه بود هیچی واسمون نموند

میدونی کم کم پول بر میداره الکی خرج میشه باش ب حرفت عمل میکنم ممنون بابت راهنمایت اخه پول ندارم خیلی ...

با حرص خوردن و ناراحت شدن فقط خودت داغون میشی به هیچکی چیزی نمیشه شوهر منم کم کم میاره مثلا امروز ۵ تومن آورده دیگ رفت یه هفته دیگ ۴ تومن بیاره تازه ما مستاجر هم هستیم من اول کرایه خونه و قسطا رو میدم بعد میرم برای خرید خونه مثلا دیروز برای این ماه و انجام دادم یه کیسه برنج ده کیلویی گرفتم سه تا مرغ گرفتم یه کیلو گوشت گرفتم یه بسته چرخ کرده دوتا رب و مربا و کره همه نزدیک ۶ تومن شدن قشنگ تا یه ماه ،۴۰ روز بسمونه من هرروز ناهار برنج میزارم شبا نونی دیگ هفته ای یک و خورده ای دوتومن هم بزار واسه خرجی هفتگی میوه و سوپر مارکتی چرا کم بیاری عزیزم دیگ گرونی وضع همینه الان چندماهه میخوام لباس بگیرم هنو نتونستم بگیرم هر ماه یکی دوتومن هم کنار بزار برای خرج های پیش بینی نشده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با حرص خوردن و ناراحت شدن فقط خودت داغون میشی به هیچکی چیزی نمیشه شوهر منم کم کم میاره مثلا امروز ۵ ...

وای اصلا نمیشه نمدونم چرا 

ماه ماهی سه قسط داریم این ماه دو میلیون گرفته خرج شده 

میمونه ۱۲ یا کمترم شاید چون حقوق همسرم ثابت نیس

سه تومن قسطه 

هیچی تو خونه نیس 

ماشینم اینه میخاد یک تومن 

همسرم دارو یک تومن 

ببخشید عزیزم شوهرتون بی عرضه هستش شما باید استرس بکشی اگ پدرش زندس بره دعوا راه بندازه ک ب بقیه ام حق و حقوقی بده اگ پدرشوهرت مرده میتونین شکایت کنین ک اموالو بالا کشیده

ببخشید عزیزم شوهرتون بی عرضه هستش شما باید استرس بکشی اگ پدرش زندس بره دعوا راه بندازه ک ب بقیه ام ح ...

ن بی عرضه نیس همشون هر روز دعوا دارن اما نمیشه میگن نمیشه شکایت کرد جلو اقوام و عابرو تا جایی ک بشه با زبون رفع بشه

ن بی عرضه نیس همشون هر روز دعوا دارن اما نمیشه میگن نمیشه شکایت کرد جلو اقوام و عابرو تا جایی ک بشه ...

دیگ شکایت نکنن حقشون خورده میشه ی ابم روش.تو برای چی خودتو قاتی میکنی بخودت استرس میدی.مرد وظیفه اش پول بیار حالا از هرکجا ب خودش مربوطه.تو کوتاه نیا بزار اینجوری بره شکایت کنه