2777
2789

هسین ؟شما هم بگید چطورین خوبید یا بد 

من ک داغونم 

زندگیم نمدونم خوبه یا بد یا اسمشو چی بزارم 

ولی خیلی سختی دارم میکشیم امیدی ب بهتر شدن ندارم دو سالع عروسی کردیم 

خونع واس پدرشوهرمع 

ماشین هم ی پژو داریم 

همسرم فوق العاده خوبه باهام و هوامو داره اما پول نداره الان اما هر وق داشتع همشو واس من خرج کرده 

شده بار ها واس خودش لباس نخریده ک من لباس جدید بپوشم 

کارش راجب روغن ماشینه از صفر با برادراش شریکی شروع کردن 

اونا پول گزاشتن وسط همسرم پول نداشت پدر نصف سهم رو پول داد گزاشت وسط و از همون نصف ب همسرم و دوتا داداش دیگش سهم داد کلا پنج تا داداشن 

الان همه چی ب نام ی داداش هس ک زورگو و تنها خوار شده

اینا تلاش کردن تمام حمالی و دوندگی همسرم انجتم داد اون مدیر بود بقیه هم کارشون ی چی دیگ بود ی جا دیگ فقط اینجا شریک بودن 

الان خیلی معروف شدن و اینا قراره بهشون ی عاملیت خیلی خوب بدن و ب نام داداشش میشه 

دادتشش خیلی سخت سهم ما رو میده و با همه همینطکره اما خودش زیاد از حقش هم پول برمیداره و هر ماه دعواس 

سهمش بیشتر از همه هس اما بازم زیادتر برمیداره و پول دست خودشه 

خیای خسته ام نمدونم چ کنیم  پولمون نمیده درست اگ بده هم کمه چون سهم همسرم کمه 

اما دراینده خیلی خوب میشه اگ تنها خوری نکنه و خراب نکنه همه چیو اشتباه اینجا بود ک خورد ب نام این و ادم بده از اب دراومد قبلا نبود اینطوری 

الان حسودیم میشه ب همه 

الان خیلی بی پولیم 

وقت عمل بینیمم هس پولم ندارم قرار بود پس انداز طلامو بدم خیلی ساله تا اینوا امسال جور شد 

ک طلا هم داره میاد پایین از شانس من 

ماشین همسرمم ناگهانی تصادف شد تو خیابون الکی مقصر شد و گرفتن 

پولم نداریم 

بدبختی رو بدبختی 

همسزمم مریضه کلیه هاش شن داره و عفونت ادرار هر چی دکتر میریم خوب نمیشه همه کاری هم کرده و راه حل دارویی گیاهی همه چی 

الان حقوقمون ماهی ۱۵هس گاهی کمتر گاهی همینقدر متغیره فعلا  اما حقوق داداشش دوبرابر همسرمه ، اما اصلا نمیرسونیم بس که اتفاق میوفتع تو هر ماه 

مثلا یکماه ماشین خرج زیاد میاره یکماه دکتر یکماه بیمه 

این ماه هم دارو هم قسط هم همه چی خونه تموم شده فک کنید پول تخم مرغ نداشتیم 

بعد داداششپولمون نمیده میترسم از دعوا اینم هر روز دعواشونه 😭 تپش قلب میگیرم 

کل سرمایمون ی پژو و ۶۰گزم طلا هس  رو هم یک میلیارد نیس 

از این میترسم ک کارشو از دس بده و اونا نتیجه زحمتایهسرمو راحت بخورن😭 

هر شب استرس هر شب ترس همیشه بی پول 

شما بودید زندگبتون ب نظرتون خوشبخت بودید؟خوشبختی همیشه عشق نیس 

استرس و نداشتن امنیت شغلی و مالی خسلی بد و سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا غصه نخور دیگه شده خودت هم برو سرکار فکر عمل بینیم فعلا از سرت بیرون کن تو این شرایطی که داری وا ...

ب نظرت چطور باید رندگی کنم واقعا دارم پیر میشم خیلی روم تاثیر میزاره

نمیزاره برم سر کار عمل بینی و هم مجبورم اخه چون پول پیش دادم🥲

خودت با برادرشوهرت صحبت کن با زبون و روی خوش بگو پولی که میدی تا سر برج کم میاریم  یجورای حرف بزن که دلش رحم بیاد که بیشتر بده

ب نظرت چطور باید رندگی کنم واقعا دارم پیر میشم خیلی روم تاثیر میزاره

ببین عزیزم سعی کن زیاد خودتو درگیر نکنی مدام فک نکن که جز غصه خوردن و استرس گرفتن و بدشم کلی مریضی چیزی عایدت نمیشه با همسرت صحبت کن راضیش کن اجازه بده بری کار کنی که حداقل یکم مشکل مالیتون کمتر بشه مادر شوهر نداری؟

ببین عزیزم سعی کن زیاد خودتو درگیر نکنی مدام فک نکن که جز غصه خوردن و استرس گرفتن و بدشم کلی مریضی چ ...

گفتم امشب گف حرفشم نزن 

گف حالا درست میشه 

اما خیلی سخته 😭

مادرشوهر دارم

من اصلا درکت نمیکنم به نظرم تو دخالت نکن و کاری نداشته باش خونه از خودتونه دغدغه اجاره و رهن سال بعد ندارین یه ماشین معمولی خوب هم که دارید ۶۰۰ تومن هم طلا دارید  که پس اندازه نمیخواد نگران آینده باشی

چرا به زور دنبال ناراحتی هستی که زندگی رو به خودت زهر کنی بشین خونت زندگیتو بکن تفریحتو بکن اون ۱۵ تومن و هم مدیریت کن قشنگ تا سر ماه میرسونه نه کرایه خونه میدید نه چیزی چطور باز کم میارید ک میگی حتی تخم مرغ نداشتیم  الان بیشتر مردم با ۱۵،۲۰ تومن هم کرایه خونه میدن هم قسط و قرض هم باید پس انداز کنن برای رهن سال بعد بزار همسرت خودش با داداشش کنار بیاد یا یه شغل دوم درست کنین برای خودتون طلاهاتو بفروشی میتونین یه مغازه اجاره کنید لباس فروشی یا چیز دیگ که خودت کار کنی  تو یکم بیخیال باش پولی که هر ماه میاره رو مدیریت کن تا آخر ماه برسونی اینجوری نباش💚