2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه.تجربیاتتونو بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
درسته.اما چطور کم کنم؟وقتی گریه میکنه.لباسمو خودش میده بالاتا شیر بخوره و....

اگه یک سال و نیمشه که به نظرمن تایستوتو بهش شیر بده هم کوچبکه هنوز شیردوست داره هم هواگرمه بدنش ضعیف اگربشه زود مریض میشه. اما درمورد سوالت من چندتاکارو انجام دادن اول ازاین چسبای برق که سیاهه زدم روش گفتم اخ شده  ابحیم چسب زخم زده بود. دوم چون عادت داست باشیرمیخوابید دیگه باید حواسشو پرت میکردم میزاستمش رو پام تکونش میدادم قصه میگفتم و دست و پاشو یا کمرشو ماساژ میدادم. و نکته بعد دیگه سعی نیکردم هم ازنظر غذایی هم مایعات مثلا آب و چیزای دیگه بهش به اندازه کافی برسم که گشنگی و تشنگیش نگیره یادشیربیفته

اگه یک سال و نیمشه که به نظرمن تایستوتو بهش شیر بده هم کوچبکه هنوز شیردوست داره هم هواگرمه بدنش ضعیف ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پنح ماهگی شیر شبو قطعکردم در نهایت دوتامون تا هشت صبح راحت میخوابیدیم بعدش کم کم شیر گاو از یکسال ...

چجوری شیر شبشو از پنج ماهگی قطع کردی توروخدا بگو دخترمن چهار ماه و نیمشه شبا خیلی شیر میخوره. تا صبح نترسیدی بچه از گشنگی اذیت شه؟ 

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
از پنح ماهگی شیر شبو قطعکردم در نهایت دوتامون تا هشت صبح راحت میخوابیدیم بعدش کم کم شیر گاو از یکسال ...

خوسبحالت واقعا دختر من شبا تو خواب کلی شیر میخوره بعد پی پی میکنه منم تا عوضش کنم کامل بیدار میشه دوساعت طول میکشه تا دوباره بخوابه پدرم دراومده میخوام شیر شبشو قطع کنم ولی نمیدونم چجوری هم میترسم بچه اذیت شه

چجوری شیر شبشو از پنج ماهگی قطع کردی توروخدا بگو دخترمن چهار ماه و نیمشه شبا خیلی شیر میخوره. تا صبح ...

ببین بچه باید از شیر شب گرفته شه اولن بچه با خواب رشد میکنه دوما مادر آرامش پیدا میکنه از لحاظ روحی بچه هم گشنه نمیمونه اکثر یچه ها بخاطر عادت برای شیر پا میشن نه گرسنگی قدم اول اینه که شیر شبشو کمتر بدی بعد تو بغل ا روی پا عادتش بدی تا بدون شیر بخوابه و با آب گولش بزنی  سه چهار روز زمان میبره یکم صبر میخواد که تحمل گریه شو داشته باشی و شیرش ندی بعدش دیگه تا هفت هشت صبح خوب می‌خوابه

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
ببین بچه باید از شیر شب گرفته شه اولن بچه با خواب رشد میکنه دوما مادر آرامش پیدا میکنه از لحاظ روحی ...

واقعا ینی گشنش نمیشه؟

بعد یه چیز دیگه من شیرم خیلیییی زیاده یه سره میریزه شب تا صبح.بهش ندم خودم نمیترکم؟

واقعا ینی گشنش نمیشه؟ بعد یه چیز دیگه من شیرم خیلیییی زیاده یه سره میریزه شب تا صبح.بهش ندم خودم ...

نه نمیشه بچه باید از پنج ماه به بعد مستقل بشه اکثرا از سر عادت پا میشن

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
سلام خانمی تو پستهای قبلیت از لرزش داخلی بدن مادرت نوشتی اخرش چجوری درمان شدن؟ منم این مشکلو ادرم&nb ...

سلام .پیش متخصص قلب رفتن و کلیه آزمایشهای مربوط ب قلب رو انجام دادن.دکتر گفته عصبیه و چندتا قرص بهش داد که موقع تپش قلب یا همون لرزش مصرف کنه.ولی تاثیری نداشته.قراره بزودی بره چکاپ و با دکترش صحبت کنخ

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد