2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 920201 بازدید | 14908 پست
ای وی اف کاری ب عملت نداره عمل کن اقدام میکنی ان شاالله خدا طبیعی دامنت رو سبز میکنه ببین از منی که ...

ی دنیا ازت تشکر میکنم.

واقعا حرفاتون بهم امید میده.

همش تو استرسم که زود حامله بشم ی مدتی از عمل قصر در برم.

چی بگم والاه آخه دکترا میگن اول ivf کن جنین ذخیره کن بعد برو عمل فیبروم و کیست.

میگن وقتی عملت کنیم اون ذخیره کمی هم که دارم از بین میره.بعدش بچه دار نمیشم.

ای وای که بیچاره پدر و مادرم چقدر غصه منو میخورن.

با چشمم حالشونو میبینم و جگرم آتیش میگیره نیکچه جان.

اگه به موقع بچه میاوردیم الان حال و روزم این نبود.

الان ذخیرم یک دهم هس بعد از عمل دیگه فک نکنم چیزی بمونه.

با اینکه ی تخمدانم سالم هس.

بازم ممنونم ازتون.نیکچه جان انشاالله همیشه سلامت باشین و سایتون سر خانوادتون بخصوص فرزندتون باشه.

ی دنیا ازت تشکر میکنم.واقعا حرفاتون بهم امید میده.همش تو استرسم که زود حامله بشم ی مدتی از عمل قصر د ...

حسرت گذشته و غصه آینده رو نخور 

دکترا فکر جیب خودشون هستن هر سمتی ببین پر میشه شمارو هل میدن . استرس اصلا اجازه بارداری ب شما نمیده عزیزم با یک روانشناس برای مدیریت استرست مشورت کن . یوگا کار کن . تنفس های عمیق شکمی . همه چیز رو بسپار ب خدا خودش بلده چی رو کجا و چطور جور کنه نه ب فکر سن ت باش نه تخمدان نه ذخیره برای خدا اینا مانع نیست که بخاد کاری رو انجام بده . شما اصلاح سبک جدی و دقیق رو انجام بده همسرت هم عمل کنه ان شاالله ب حق حضرت زهرا دامنت گلستون میشه

تجربه لاپاراسکوپی فیبروم من صفحه ۷۷۳ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روز پیش با دکتر آصف جاه عمل کردم کسی سوالی داشت جواب میدم

عزیزم امیدوارم بهبودی کامل حاصل شده باشه.  میشه از وضعیت جراحیتون بگید؟ فیبروم بوده یا کیست اندومتریوز هم داشتید؟

و اینکه چه مدت بعد عمل پریود شدین؟

منم چند روز پیش با دکتر اصف جاه جراحی شدم

عزیزم امیدوارم بهبودی کامل حاصل شده باشه. میشه از وضعیت جراحیتون بگید؟ فیبروم بوده یا کیست اندومتری ...

ممنون عزیزم .من فقط فیبروم داشتم ۸ روز بعد عمل سر موعدم پریود شدم ولی ماه دوم بعد عمل نشدم الان ۱۷ روز گذشته از عملم

عزیزم امیدوارم بهبودی کامل حاصل شده باشه. میشه از وضعیت جراحیتون بگید؟ فیبروم بوده یا کیست اندومتری ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم هزینه جراحیتون با دکتر آصف جاه چه قدر شد؟ منم فیبروم و آندومتریوز دارم که جراحی باز باید بشم

درودکسی هست که عمل میومکتومی باز انجام داده باشه و چند سال گذشته باشه از عملش؟ راضی بوده یا نه؟ بعدش ...

سلام عزیزم

بله من میشناسم پیش آصف عمل کرد و الان خدا رو شکر باردار

با اینکه عمل سنگین داشتن

ولی دکترای دیگه رو کارشون رو نمیدونم

سلام عزیزم میتونم بپرسم هزینه جراحیتون با دکتر آصف جاه چه قدر شد؟ منم فیبروم و آندومتریوز دارم که جر ...

سلام ببخشید پیامتون رو دیر دیدم

من جراحیم لاپاراسکوپی شد، یه مقدار گرونتر از عمل باز هست

۶۰ میلیون که جدا به دکتر داده شد

حدود ۱۰۰ میلیون هزینه ای که تو بیمارستان پرداخت کردیم

جراحی من خیلی طولانی شد ساعت ۸ صبح رفتم اتاق عمل ساعت ۴ بعد از ظهر بردنم بخش، تعداد فیبرومها زیاد بود و کیست اندومتریوز هم داشتم. هرچی تایم عمل طولانی تر باشه هزینه ای که تو بیمارستان پرداخت میکنید بیشتر میشه

درسته هزینه هام خیلی زیاد شد ولی من راضی ام، خدا خیرش بده دکتر آصف جاه رو، از دردهای وحشتناک پریود نجات پیدا کردم

پیش خیلی دکترها رفتم بهترین جراحهای تهران رو گشتم خیلی ها بهم جواب ۵۰ - ۵۰ داده بودن، یکیشون (الهام اکبری) که خیلی از اعتبار دکتر شروین استفاده میکنه گفت برو رحم و تخمدانها رو دربیار! 

تنها دکتری که با اطمینان بهم گفت رحمم رو حفظ میکنه دکتر آصف جاه بود و همینطور هم شد خدا رو شکر