2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه.تجربیاتتونو بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
من میگفتم بچم سخت ازشیرگرفتهدمیشه خیلی وابسته بپدیسره میخورد تااسنک همسایهدهامون گفتن و منم اسنجاگفت ...

صبرزرد منم شنیدم خوبه.اما شبا رو چه کنم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
۱۵

زوده پس

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شیر خشکه من تجربه ی شیر خشکی ر دارم. یه روز سر شیشه ر بریدم و دادم بهش. تا اومد بخواره یهو ریخت تو دهنش. گفت خرابه گفتم آره خراب شده دیگه باید بندازیمش تو سطل آشغال. و با کمال تعجب اصلا بهانه گیری نکرد. چون وحشتناک ه شیر وابسته بود حتی بخاطرش غذا نمیخورد. حالا اگه سینه اتو میگیره اول یکی از سینه هاتو دیگه بهش نده. بعد کم کم یه وعده یه وعده کم کن. مخصوصا وعده شبشو و تا آخر که دیگه کامل ازش بگیری یهو نگیر اینجوری احساس نا امنی میکنه. چون در اصل بچه ایی که شیر مادرشو میخوره احساس امنیت کامل میکنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

از پنح ماهگی شیر شبو قطعکردم در نهایت دوتامون تا هشت صبح راحت میخوابیدیم بعدش کم کم شیر گاو از یکسالگی بهش دادم موقعی که صبحا پا میشد میخورد دوباره تا ده میخوابید غذارو بیشتر کردم شیر روز کمتر وقتیم میخواست پا میشدم میگفتم جوجو رو دیدی یا ماشینت کو سر ۲۱ماهگی رژ زدم ترسید یکم گریه کرد بعدش اصلا دیگه نخواست و تمام

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

من 10 روز مونده بود به دوسالگیش که ازشیرگرفتمش.ولی تقریبا یه ماه قبلش شروع کردم وعده های روزشو کم کردم بعد هفته ی آخر وعده های شب که توخوابم میخورد رو کم کردم دیگه تقریبا نفهمید که ازشیر گرفتمش خداروشکر خور بود نه بچه م اذیت شد نه خودم .چون دیدم توصیه ی اکثر پزشکا اینه که ناگهانی نباشه و تدریجی پیش برین اینکارو کردم.چون میگفتن جدا از نیاز جسمیش باید حواستون به نیاز روحیش باشه و تو این مدت بیشتر بغلس کنین و توبغلتون بخوابه و این چیزا.که بچه تصور نکنه باشیر مادر محبت مادر رو هم ازدست میده

منم به همین مرحله رسیدم که گرفتمش دیگه. پدرمو دراورده بود. روز جمعه بردیمش بیرون و تلخک زدم و تمام د ...

وای 

بهدش لاغر نشد؟بعضیا میگن اسهال میشه بچه

بردمش مشاوره میگه دیگه دیره لطمه میخوره وابستگیش زیاده بزار بره مدرسه از سرش میوفته ...البته شیر نمیخوره توش بیشتر آبو چایی اینا با ما غذا میخوره ..بیشتر به خود شیشه ش وابستگی شدید داره

شبافک مت پسرمن ی امشبو بلندشد گریه کرد ی پس فرداشب مثلااونم دودیقه گریه کردو تاصبح میخابید عالی بودبود شیریاابم میدادم نمیخوردخابس میبرد ببین منم امقد میگفتم سخته ازشیرگرفتن ولی خیلی راحت گرقتم

من 22 ماهگی گرفتم الان یه ده روزی میشه که ترک دادم فک نمیکردم انقد اسون باشه پسرم شباهمش شیر میخورد ...

کلا بگیر دیگه نده

دختره من ۱۸ ماهشه و شدیدا وابسته اس.هر نیم ساعت میاد شیر میخوره شبم تا صبح ۳ یا ۴بار

نه تو تابستون نباید از شیر بگیری بچه مریض میشه بزار آخر شهریور این دوماه رو تحمل کنیم 

من دو ماه پیش بچم بعد واکسن ۱۸ ماهگیش گرفتمش اونم مثل بچت به شدت وابسته و روانی شدم هیچی نمیخورد همش ممه شبا بدتر یعنی یه هفته ای سختی کشیدم اما راحت شدم نمیدونی چقدر پسرم بهتر شد حتی به نظرم عاقل شد خوش اخلاق تر و زبونش باز شد اشتهاش خیلی بهتر خوابش هم خوب تقریبا اصلا شیر دهی جهنمی بود 

وای  بهدش لاغر نشد؟بعضیا میگن اسهال میشه بچه

تو تابستون نگیر درست میگن اسهال میشه. بذار تو پاییز.لاغر بود کلا ربطی به شیرم نداشت

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
اگه شیر خشکه من تجربه ی شیر خشکی ر دارم. یه روز سر شیشه ر بریدم و دادم بهش. تا اومد بخواره یهو ریخت ...

آره شیرمادر میخوره

مرسی از تجربیاتت عزیزم