2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37135 بازدید | 149 پست
اره اگه آناناس و عصاره گوشت زیاد بخوری که خیلیییی زودتر گوشت میگیره  پسرخالم روزی سه لیوان عصا ...

بجای ترس سجده شکر بذار که دردت اینه ، من خیلی ترسوام دندون پزشکی بودم دنبال کارای بیمه هی خودمو سرزنش میکردم چقدر احمقم واسه چی اومدم دندون پزشکی حالا آدم دوتا دندون نداشته باشه خیلی خیلی استرس داشتم یهو شنیدم خانمه از آقاهه پرسید مشکلتون ؟ آقاهه گفت سرطان روده دارم ، برگشتم نگاش کردم ، دیگه همش میگفتم خدایا شکرت ، من چقدر ناشکرم ، هرچند هرچیزی سرجای خودش اهمیت خودشو داره کلی گفتم عزیزم که یکم مسلط تر باشی   

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای ترس سجده شکر بذار که دردت اینه ، من خیلی ترسوام دندون پزشکی بودم دنبال کارای بیمه هی خودمو سرزن ...

اره واقعا هزارتا بیماری لاعلاج هست اینکه یه عمله و مراقبت داره بعدش 

ایشالله عمل میکنم تا یک ماه آینده ولی به روش بسته 🤭😁

اره واقعا هزارتا بیماری لاعلاج هست اینکه یه عمله و مراقبت داره بعدش  ایشالله عمل میکنم تا یک م ...

ی دارو هست به نام دوا سیاه بگیر بمال روش چرکشو تخلیه میکنه حالا اندازه و حجمش بستگی داره

ازوقتی عضو سایت شدم وارد هرتاپیکی میشم قیافم میشه   این 
اره همیشه احتمال عود هست  دوستم بمن گفت بعد از جراحیت که خوب شدی برو خط باسنو لیزر کن کامل که ...

من کیستم خیلی بززرگ شده بود اندازه یه سیب متوسط بود دکترم گفت احتمالا چند ساله درگیرشی.بعدم که متوجه کیست شدم بخاطر این بود که همون قسمت ۳ تا سوراخ درست شده بود و ازش چرک و خون میومد

حالا خودم دانشجوی دندان پزشکیم و این همه با مریض واینا سروکار دارم  اما مث مرگ میترسم از هرچی ...

ای جان ، دیگه باید عادت کنی که  

ی دارو هست به نام دوا سیاه بگیر بمال روش چرکشو تخلیه میکنه حالا اندازه و حجمش بستگی داره

با دارو اصلا درمان نمیشه 

بعد زخم من اصلا حتی یکمم برآمده نشده 

مثل یه خال سیاه کوچیکه 

۳تا سوراخ ریز 

فک نکنم برای من جواب بده

من کیستم خیلی بززرگ شده بود اندازه یه سیب متوسط بود دکترم گفت احتمالا چند ساله درگیرشی.بعدم که متوجه ...

کیست که بزرگ شده بود رو شما هم میدیذی؟؟

یا اینکه همون سه تا سوراخ ریز بود و دکتر گفت بزرگ شده؟

منظورم اینه که با چشم بزرگ بودنشو دیدین؟

با دارو اصلا درمان نمیشه  بعد زخم من اصلا حتی یکمم برآمده نشده  مثل یه خال سیاه کوچیکه&n ...

من اولین بار که متوجه شدم فکر کردم اینم یه سوپرایز جدیده مثل پریودی آخه پریودم شدم نمیدوستم چیه  

من اولین بار که متوجه شدم فکر کردم اینم یه سوپرایز جدیده مثل پریودی آخه پریودم شدم نمیدوستم چیه &nbs ...

واییییی😂😂😂

منم یکدفعه گفتم ااااا این خالای سیاه چیه 

سرچ کردم تو نت فهمیدم کیست موییه😐😕

با دارو اصلا درمان نمیشه  بعد زخم من اصلا حتی یکمم برآمده نشده  مثل یه خال سیاه کوچیکه&n ...

امتحان کن بعد از خشک شدن چرک  مورو بکش بیرون تمام

ازوقتی عضو سایت شدم وارد هرتاپیکی میشم قیافم میشه   این