2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37139 بازدید | 149 پست
توالت فرنگی که حتماااا باید استفاده بشه  تو سایت خیلی نظرات خوندم انقدر ترسیدم که حد نداره😢

اصلا ترس نداره اصلا

من کمر به پایین بیحسی بودم کاملا هم همه چی رو می‌فهمیدم اونقدر آرامبخش و... میزنن هیچی نمیفهمی

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
من همش بخاطر نشستن زیاد اینجوری شدم متاسفانه  اخه تو جراحی باز میگن بافت اطراف کیست هم برمیدار ...

منم  دقیقا میشینم پای کامپیوتر دیگه بلند نمیشم...بعد عمل باید کمتربشینی چون بازم امکان برگشتش هست.من خیلی کم کردم نشستنمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان.ای وای من منظورتو بد متوجه شدم من جراحی کردم ولی دکترواسم بخیه هم زد نزاشت باز بمونه...دخترخالم ...

وای ترسیدم بخدا😢

نه من اصلا به مرحله درد هم حتی نرسیده 

چه برسه به اینکه عفونت و بوی بد داشته باشه 

پسرخالم حدودا۱۰سال پیش جراحی کرد دکتر براش بخیه زد 

سرجمع یک هفته استراحت کرد 

یادمه اون از درد داد میزد قبل اینکه عمل کنه 

ولی تو سایتای مختلف خوندم احتمال عود با بخیه زیاده

نه حاضرم الان که دردش کمتره عمل کنم تا اینکه یکی دوسال دیگه آبسه کنه  حاد بشه  اونجوری ر ...

اصلا اینجوری بش فکر نکن واقعا یه مساله خیلی خیلی کوچولوعه ، من که فوق العاده خجالتی بودم. فوق العاده ترسو آستانه درد صفر اینو دارم بت میگم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
منم  دقیقا میشینم پای کامپیوتر دیگه بلند نمیشم...بعد عمل باید کمتربشینی چون بازم امکان برگشتش ه ...

اره باید هی بین نشستن بلند بشی راه بری،لباس ازاد بپوشی،

من متاسفانه شغلم جوریه که همش نشستم و یا تو دانشگاه سرکلاس همش نشستم 

تایمی که اتاق عمل بودین چقدر بود حدودا؟یکی دوساعت؟

سوند که نذاشتن؟😫

اصلا ترس نداره اصلا من کمر به پایین بیحسی بودم کاملا هم همه چی رو می‌فهمیدم اونقدر آرامبخش و... میز ...

خدا کنه دکتر بتونه بخیه بزنه 

نگه مثلا فقط جراحی باز🤭

نمی‌دونم والا من سه سال پیش عمل کردم چیزی بهم نگفتن درباره لیزرش  ولی تا یه مدت میرفتم اپیلاسی ...

اپیلاسیون نروووووو 

یکی از عوامل عود بیماری همینه 

ازین پودرای موبر بزن خودت 

ماهی یه بار 

عالیه

اره باید هی بین نشستن بلند بشی راه بری،لباس ازاد بپوشی، من متاسفانه شغلم جوریه که همش نشستم و یا تو ...

بی خیال ، فقط ۲۰ دقیقه ، به سوند نرسید

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
خیلی سریع گوشت میگیره

اره اگه آناناس و عصاره گوشت زیاد بخوری که خیلیییی زودتر گوشت میگیره 

پسرخالم روزی سه لیوان عصاره گوشت خورد و هر روز یه کمپوت اناناس کامل 

بعد از یک هفته کامل پرشد جای عمل