2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37139 بازدید | 149 پست
من هنوز اولشه  نه درد دارم نه بزرگ شده  ۳تا سوراخ خیلی ریز زده که هر دوماه یه بار یکوچول ...

تا بزرگ نشده برو عملش کن اصلا ترس نداره بابا 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی  من زود متوجه شدم کیست مویی دارم‌دیکه همون بسته عمل کرد کرد والا از اول تا آخرش خیلی ...

علائمتون چی بود؟؟

اینکه میگن یکی دوماه پانسمان و درد و ...داره برای جراحی بازه درسته؟

علائمتون چی بود؟؟ اینکه میگن یکی دوماه پانسمان و درد و ...داره برای جراحی بازه درسته؟

جراحی باز اره،اون تیکه خالی میشه تا زمانیکه پر بشه همش پانسمان و.... اما بسته بخیه هارو می‌کشی و تموم چیزی معلوم نیس. خودش پر میشه 

من هیچ علایمی نداشتم فقط یه بار شوهرم فکرکرد جوشه فشارش داد دیدیم اصلا خونش بند نمیاد هی خونش میومد منم رفتم دکتر گفت کیست مویی داری و هنوز اولشه میتونی بذاریش فعلااما بزرگ‌ میشه و...

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه بسته.بخیه خوردم و عود نکرد خیلی راضی بودم.دوتا از برادرام باز جراحی کردن برای اونا هم عود نکرد ول ...

اره همیشه احتمال عود هست 

دوستم بمن گفت بعد از جراحیت که خوب شدی برو خط باسنو لیزر کن کامل که خوب بشی 

شما به مرحله عفونت رسید؟

من هنوز اولشه فکر کنم

خیلی دوره درمانش طولانی

واسه من یه هفته ای خوب شد.سرویس بهداشتی هم از همون فردای عمل میتونستم برم.فقط یکم موقع نشستم سرعتم کند شده بود.البته شاید واسه من کم بود مقدارش.نمیدونم 

جراحی باز اره،اون تیکه خالی میشه تا زمانیکه پر بشه همش پانسمان و.... اما بسته بخیه هارو می‌کشی و تمو ...

من اصلا هیچ قرمزی و هیچ جوشی نداره انفاقی متوجه شدم 

۳تا سوراخ ریز سیاهه 

جراحی باز وحشتناکه اره 

بسته هم حاضرم عمل کنم 

لیزر رو پیشنهاد نمیکین شما؟