2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37131 بازدید | 149 پست
من کیستم خیلی بززرگ شده بود اندازه یه سیب متوسط بود دکترم گفت احتمالا چند ساله درگیرشی.بعدم که متوجه ...

سلام عزیزم منم کیست دارم چقد طول کشید جای کیستتون پر شه؟ گوشت اضافه نیاورد؟ لیزر کردین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم کیست دارم چقد طول کشید جای کیستتون پر شه؟ گوشت اضافه نیاورد؟ لیزر کردین؟ 

سلام عزیزم.گوشت اضافه آورد و فکر میکنم حداقل یک سال طول کشید تا پر بشه.لیزر هم نکردم

سلام عزیزم.گوشت اضافه آورد و فکر میکنم حداقل یک سال طول کشید تا پر بشه.لیزر هم نکردم

من نزدیک 15ساله ک دارمش. ی بار رفتم دکتر گفت تا اذیتت نکرده اشکالی نداره در نیاری.. منم ولش کردم.. الان شده برام معضل..بچه ندارم هنوز. روم نمیشه درش بیارم جلو فامیل شوهر. همسایه مادرشوهرمم. الانم درنیارم میترسم بعد از بچه سخت تر بشه دوره نقاهتم

من نزدیک 15ساله ک دارمش. ی بار رفتم دکتر گفت تا اذیتت نکرده اشکالی نداره در نیاری.. منم ولش کردم.. ا ...

بعد از بچه که سخت تره.چه عجیب که دکتر گفته در نیار.بنظر من یه دکتر دیگه هم برو

سلام عزیزمم تورو خدا اگه انلاین شدی جوابمو بده

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
من رشتم هوشبریه  بنابرین جراحی این عمل رو دیدم  کیست مویی اگر زود بهش رسیدگی بشه  ن ...

سلام خوب هستید.به نظرتون روش لیزر ک جدید اومده خوبه یا نه؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
بی خیال ، فقط ۲۰ دقیقه ، به سوند نرسید

عزیزم میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنی ؟؟ من کیست مویی دارم دارم از استرس عملش سکته میکنم میشه حرف بزنیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنی ؟؟ من کیست مویی دارم دارم از استرس عملش سکته میکنم میشه حر ...

سلام من بابام کیست مویی دنبالچه داشت چن سال هی خوب میشد هی عود می کرد رفت کلینیک پایتخت توی میدون ونک پیش دکتر علیرضا زارعی عمل کرد و خیلی راحت شد. اصلا عملش درد نداشت و بی حسی زده میشه و سرپایی یه ساعت هم نشد

کلینیک پایتخت مرکز کلیه خدمات درمانی زیر نظر پزشک متخصص بواسیر، هموروئید، شقاق، فیستول و کیست مویی با لیزر بدون بیهوشی https://clinicdarman.com/

سلام من دچار کیست مویی بودم و با کلی تحقیق از طریق اینستاگرام با روش لیزر آشنا شدم و فهیدم بخیه و برش نداره و درد نداره و از فرداش تونستم برم سرکار و الان خداروشکر خیلی وقته از عملم میگذره و کلا این عمل بستگی به دکتر خیلی داره که جراح عالی باشند و من پیش دکتر ثابت عمل کردم و ایشون تهران بودند و من از راه دور رفتم و تو نیم ساعت انجام شد برام و برگشتم و بعدش اصلا اذیت نشدم  شماره تماس منشیشون اینه09027005163