2777
2789
عنوان

کسی لیزر کیست مویی انجام داده؟توروخدا بیایین کمک کنین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37139 بازدید | 149 پست
راضی بودی؟؟؟ چند مدت بعد از عمل مراقبت میخواد؟ تهران انجام دادین؟؟

منم جراحی کردم سالها پیش دوباره کمی برگشته اصلااااااااا نترس یه عمل فوق العاده پیش پا افتادس در حد مثلا چربی از پوستت دربیاری هیچ خطری نداره گلم سریعم خوب میشی دردم نداره ، من خودم وحشتناک حساسو ترسوام

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
من اصلا هیچ قرمزی و هیچ جوشی نداره انفاقی متوجه شدم  ۳تا سوراخ ریز سیاهه  جراحی باز وحشت ...

همون منم اتفاقی کاملا متوجه شدم برا من دقت کردیم جوش نبود همون یه سوراخ بود که هی خونابه میومد ازش .لیزر مثل اینکه برا کیست مویی دکترا اصلا قبولش ندارن همشون جراحی پیشنهادمیکنن تازه جراحی باز رو پیشنهاد میکنن

بسته اعتقاددارن احتمال عودش بیشتره اما من از جراحی بازمتنفرم

بابام هم داشت باز عمل کرد خیلی بده اندازه یه پرتقال خالی بود از پشتش😮

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا هیچ قرمزی و هیچ جوشی نداره انفاقی متوجه شدم  ۳تا سوراخ ریز سیاهه  جراحی باز وحشت ...

هیچ مراقبت سختی هم نداره تا زمانیکه بخیه هارو کشیدم پانسمان رو عوض میکردم از توالت فرنگی استفاده میکردم که بازنشن بخیه ها و هنوزم استفاده میکنم 😁

همون منم اتفاقی کاملا متوجه شدم برا من دقت کردیم جوش نبود همون یه سوراخ بود که هی خونابه میومد ازش . ...

وای اندازه یه پرتغال؟؟؟؟ واسه آقایون زیادتره اکثرا.منم باز عمل کردم واسه من خیلی کوچیک بود.چندتانقطه ریز کنارهم ..خدایی نترس استارتر اصلا ترس نداره مثل آب خوردنه

همون منم اتفاقی کاملا متوجه شدم برا من دقت کردیم جوش نبود همون یه سوراخ بود که هی خونابه میومد ازش . ...

اره منم از همین میترسم واقعا 

اگه بسته باشه و تقریبا تا ده روز بتونم یکم بهتر بشم حاضرم عمل کنم 

اما واقعا نمیتونم درد پانسمان و زخم باز رو تحمل کنم 

چون همیشه میگن اگر بعدش مراقبت نکنی برمیگرده 

شما اگه میتونی برو خط باسنو لیزر کن که دیگه خیالت راحت بشه

وای اندازه یه پرتغال؟؟؟؟ واسه آقایون زیادتره اکثرا.منم باز عمل کردم واسه من خیلی کوچیک بود.چندتانقطه ...

آره برا مردا خ بیشتره منم خیلی کوچولو بوداصلا اذیت نشدم 

وای اندازه یه پرتغال؟؟؟؟ واسه آقایون زیادتره اکثرا.منم باز عمل کردم واسه من خیلی کوچیک بود.چندتانقطه ...

من همش بخاطر نشستن زیاد اینجوری شدم متاسفانه 

اخه تو جراحی باز میگن بافت اطراف کیست هم برمیدارن خیلی بده واقعا 

اره منم از همین میترسم واقعا  اگه بسته باشه و تقریبا تا ده روز بتونم یکم بهتر بشم حاضرم عمل کن ...

نمی‌دونم والا من سه سال پیش عمل کردم چیزی بهم نگفتن درباره لیزرش 

ولی تا یه مدت میرفتم اپیلاسیون پد رو که بر می‌داشت قشنگ حس میکردم زیر پوستم خالیه خ وحشتناک دردم میگرغت

نه هیچ دردی ندارم  ۳تا سوراخ ریزه که هر دوماه یه بار یکم خونابه ازش میاد

بنظرم فعلا بی خیالش شو فقطذمدت طولانی نشین واسه من برگشت چون مسافرتهای طولانی تو ماشین مینشستم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم
هیچ مراقبت سختی هم نداره تا زمانیکه بخیه هارو کشیدم پانسمان رو عوض میکردم از توالت فرنگی استفاده میک ...

توالت فرنگی که حتماااا باید استفاده بشه 

تو سایت خیلی نظرات خوندم انقدر ترسیدم که حد نداره😢

اره منم از همین میترسم واقعا  اگه بسته باشه و تقریبا تا ده روز بتونم یکم بهتر بشم حاضرم عمل کن ...

آهان.ای وای من منظورتو بد متوجه شدم من جراحی کردم ولی دکترواسم بخیه هم زد نزاشت باز بمونه...دخترخالم زخمش خیلی بزرگ شده بود باد کرده بود ازش چرک میومد بیرون خیلی وحشتناک واسه اونو باز گذاشتن

بنظرم فعلا بی خیالش شو فقطذمدت طولانی نشین واسه من برگشت چون مسافرتهای طولانی تو ماشین مینشستم

نه حاضرم الان که دردش کمتره عمل کنم تا اینکه یکی دوسال دیگه آبسه کنه 

حاد بشه 

اونجوری روند درمانم خیلی طولانی تره