2777
2789
عنوان

شیر دارم ولی دخترم نیست 😭بردارها نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3712 بازدید | 187 پست
من که گفتم باردار ها نیان، به خدا دارم خفه میشم، باید حرف بزنم. 

چه مادری بهتر از فاطمه زهرا حتما پیش خانوم فاطمه زهرا هست به این فکر کن دلت آروم میشه

خدایا شکرت😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا دلم براش خیلی تنک شده مامان دورت بگرده چرا رفتی؟  دلیلش و میگن معلوم نیست

گریم گرفت ازته دل برات دعا میکنم ،از خدا میخوام بحق دلای شکسته هیچ کس رو منتظر نزاره

برسه روزی که منم تیکر بزنم
چقدر باهاش رویا ساخته بودم. حتی لالایی شب هاش و حفظ کرده بودم، قرار بود نور زندگیم باشه، رفت و دنیام ...

عزیزم😔😔😔😢😢😢

منم یه شعر لالایی  داشتم حفظ میکردم براش بخونم که نصفه موند😢😢😢

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خدایا دلم براش خیلی تنک شده مامان دورت بگرده چرا رفتی؟  دلیلش و میگن معلوم نیست

اي واي عزيزم دلم برات كباب شد😭😭

من كه تو٩هفته از دستش دادم تا چندماه كارم شده بود گريه هنوزه كه هنوز دارم افسوس ميخورم چرا بچمو از دست دادم ٢٥هفته كه خييييييليييه الهي بگردم خدا صبرت بده عزيزم

اولين بچت بود؟دوباره كي گفتن ميتوني اقدام كني؟

سلام عزیزم

خیلی متاسف شدم

میدونم خیلی سخته

منم قبلا یه سقط داشتم 

اما عزیزم

صبوری کن

این رورها هم میگذره

به حکمت خدا اعتماد کن

مطمئنی باش روزای خوب  از راه میرسه..

تو چه بدونی شاید اگر این طفل میموند مشکل دار میشد

اونوقت یه عمر خودش و تو باید عذاب میکشیدی..

انشالله خدا جاشو زود برات پر میکنه

غصه نخور

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

برو حرم آقا امام رضا دست ب دامنش شو

مامان منم بچه براش نمیمونده دوتا ماه نهم یکی توشکمش تموم شد یکی هم بعدازبدنیااومدن

با پدرم رفتن پابوس آقا

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت