2777
2789
عنوان

شیر دارم ولی دخترم نیست 😭بردارها نیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 187 پست
من که گفتم باردار ها نیان، به خدا دارم خفه میشم، باید حرف بزنم. 

بچه دوستم آخرای ماه ۹ تو شکم مرد 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

الهی بمیرم برا دلت   هیچ حرفی برا اروم کردنت ندارم😭

انشالله اونجور که انتظارشو نداری خدا برات جبران میکنه 🙏

خیلی سخته خیلی . منم سه تا سقط داشتم ولی زیر 10 هفته 

انشالله هیچکس این درد رو تجربه نکنه . خدا بهت صبر بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت،یه تاپیک میزنی با خوشحالی و میگی نی نیم اوووومد😍😍😍😍

انشالله....دعام کنید

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزززززززیزززم.  

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
باردارا

من بد خوندم 

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
گلم ابنجوری که میگی برادرا نیان صد در صد هجوم میارن رو تاپیکت

باردارا

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
خودم هم نمیدونم فقط تکون نخورد. رفتم سونو گفتن بدون دلیل ایست قلبی 

خداصبرت بده، منم این اتفاق برام افتادولی تو12 هفتگی شایدباورتون نشه ولی منم سینه هام شیرداشت بعدسقط، خدامیدونه چقدسخت گذشت، الانم باردارم ولی هنوزنرفتم سونوقلب،اصن دیگه خاطره ی خوشی ازسونوندارم

من میفهممت😢

سختی انتظار از یه طرف اینم از یه طرف دیگه

خودمم تجربشو دارم😔

من بازم منتظرم 

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الهی بمیرم واسه دلت درکت میکنم چون خودم کشیدم

میدونم الان قلبی نداری احساس میکنی قلبتو یکی گرفته تو دستش و هی فشار میده😢😢فقط بدون و مطمئن باش که خدا بعدش برات سورپرایز داره .من الان بچه ام کنارمه با اون همه سختی که کشیدم درد گریه و....

اما یه بارداری خیییلی راحت داشتم .انقد اعصابم آروم بود تو بارداری که الان دخترم جیکش در نمیاد خیییلی آرومه

مطمئن باش که واسه تو هم اینجوری میشه من قول میدم بهت فقط توکل کن...اینم بدون دختر کوچولوت الان تو دامن حضرت فاطمه ست و روز قیامت وارد بهشت نمیشه تا تو و پدرشو وارد بهشت کنه .میشه شفیعت .مطمئن باش عزیزم

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی