بعد هشت سال انتظار و یه سقط تو هشت هفته، با میکرو باردار شدم. همه آزمایش ها و سل فری و سونو عالی بود، از هفته هجده با تکون هاش هر روز صبح از خواب بیدارم میکرد. بیست و پنج هفته و چهار روز بودم. صبح از خواب بیدار شدم اما خیلی کسل بودم. همه ش خوابم میومد، تا شب تکون نخورد. فرداش رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده. دنیا رو سرم خراب شد. یکشنبه هفته قبل با آمپول فشار زایمان طبیعی کردم دخترم دیگه نیست دنیام شده جهنم، سیسمونی که با یه دنیا آرزو خریدم و جمع کردم. شیر اومده تو سینه هام، ولی تو کجایی عزیز مامان که بخوری، خدایا من واسه این امتحان خیلی ضعیفم خیلی
آره عزیزم سلکسان و آسپرین داشتم، ولی ای وی ای جی نه. سقط ها چند هفته بود؟؟
پس اینبار حتما برو سراغ دکتری که از ایمنی و ای وی ای جی سر در بیاره شده قید بچه دار شدنو بزن تا وقتی بتونی یه دکتر باسواد پیدا کنی.اون دکترای بیشعوری هم که میگن انقدر بیار تا یکیش بمونه هیچی حالیشون نیست اخه مگه چقدر جون داریم . من تقریبا مطمینم باید ای وی ای جی بزنی من مرکز ابن سینا رو بهت پیشنهاد میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر ناراحت این تاپیکت شدم😔😔انشاا... خدا غافلگیرت کنه و طبیعی دوقلو باردار بشی
عزیزم بعداز آی وی اف یبوستت رو چکار کردی من امروز روز ۸انتقالم همش یبوست دارم ممکنه جنینم نگیره؟شما یبوستم داشتی و مثبت شدی؟
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم