2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست
چیکار کنم به نظرت 😶😢😭

عزيزم منم همسن توام عين خيالم نيست والا😐 ديووونه تازه ٢٠ سالتهههه دختردايي من ٣٢ سالگي ازدواج كرد ي ازدواج خوووب ، حالا منظورم اين نيست بالاي ٣٠ سال ازدواج كني اينو گفتم بدوني هنوز كلي وقت هس هرموقع قسمتت شد اونموقع ازدواج ميكني، منوتو هنوز اوج جوونيمونه حيف نيست بريم خونه شوهر😂؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش....من یه بار توی 28 سالگی ازدواج کردم ناموفق بود بعد دوباره توی 34 سالگی ازدواج کرد ...

همیشه ب موفقیت👌🌼

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اصلا منطور منو گرفتی؟ پس لطفا نگو زن متاهل سدش تو گوشی شوهرشه طبق نظر تو بلخ خیلیم خوبه میفهمه شوهر ...

تو دوران دوستی دختر مجرد بفهمه طرفش چیکارس خیلی بهتر از اینکه ی زن متاهل با دو تا بچه بفهمه شوهرش چیکارس زندگی اون دو تا بچه رو هم نابود نمیکنه

استرس نداشته باش....من یه بار توی 28 سالگی ازدواج کردم ناموفق بود بعد دوباره توی 34 سالگی ازدواج کرد ...

وای چقدر خوبی تو 😍 پس به نظرت من که الان ۲۰ سالمه مثلا تا ۲۵ فقط عشق و حال کنم و درس بخونم و کار کنم بعدش به فکر ازدواج باشم ؟ 

وای چقدر خوبی تو 😍 پس به نظرت من که الان ۲۰ سالمه مثلا تا ۲۵ فقط عشق و حال کنم و درس بخونم و ک ...

ازدواجم نکردی نکردی والا ب خدا

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

آخ عزیز دلممممممم درکت میکنم من از بچگی یکو دوس داشتم کم کم با رفتارا و کاراش بهم فهموند لیاقت یه لب ...

امیدوارم برسی بهش و به زودی بیاد بهت بگه که خیلی وقته دوستت داشته ... اخه مردای خوب و پاک و سالم وقتی یکیو دوس دارن اصلا روشون نمیشه بروز بدن علاقشونو 

والا دنیا به اخر نمیرسه😂فک میکنن شوهر حلوا شکریه 😣😂

😂🤣😂👌

تو دوران دوستی دختر مجرد بفهمه طرفش چیکارس خیلی بهتر از اینکه ی زن متاهل با دو تا بچه بفهمه شوهرش چی ...

چرا شماها طلاق رو فاجعه میدونید؟ من اصلا طلاق رو اینجوری نمیبینم زنایی که طلاق میگیرن شهامت دارن زندگی غلط رو از بین میبرن تا درست زندگی کنن

خب یه چیزی شده یه اشتباهی کرده بشینه چشمشو رو تمام غلطای شوهرش ببنده و بسوزه و بسازه و توسری خور بشه زنی که طلاق میکیره شجاع ترین فرده به نطر من 

من اگر روزی حدای ناکرده یک حرکت مشکوک از شوهرم ببسنم یک ثانیه هم کنارش نمیپونم یک ثانیه هم حیفه

امثال شمام هرچی دوست دارین بگین دختر فلانی طلاق گرفت برگشت مطلقس بیوه اس چی و چی

حرف باد هواس مگه مهمه

و دیگر هیچ...

اطرافیانمون حرف درارن 😭😭😭

گور باباشون 

اگ بخوای  ب حرف بقیه کار داشته باشی کارت زاره

از ثانیه های عمرت استفاده کن 

من ک ب مامیم گفتم هروقت عشق و حالم ته گرفت شوهرم بده