2777
2789
عنوان

شوهرم میگه آخر هفته بریم خونه مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبه س میتونه بگه هدیه بود و میخوام خونه رو بزن به نام مادرت یا بفروشید برید جاب دیگه ولی به اسم تو ب ...

نمیدونم تو محضر نوشته به جای حق طلاق خونه داده شده و نصف مهریه کسر شد

مقابله به مثل نکن اصلاااا، برو خونه مادرش و بهشون احترام بزار و به شوهرت بگو با اینک تو به مادرم بی احترامی کردی و ناراحتش کردی ولی من به مادرت احترام میزارم 

چون حمایتم نکرد و ازدواج زوری

عزیزدلم، ما ازت پرسیدیم مقصر این دعوا کیه، نه اینکه مقصر بد شدن زندگیت کیه! 

توو این دعوای بینشون همسرت مقصر بوده، چون حتی اگر پدرت بی احترامی کرده شوهرت باید احترام بزرگتر رو حفظ می‌کرد، 

دومین مسئله هم اینه که خیلی رک بهش بگو نمیام من ناراحتم از اینکه نمیتونم مثل دخترای دیگه با همسرم برم خونه پدرم یا پدر و مادرم رو مهمون خونم کنن، تو اگه خودت دختر دار بشی دلت نمیشکنه؟ از به بعد هم خودت تنهایی برو خونه مادر و پدرت، من برا پدر شوهر و مادر شوهرم همیشه احترام قائلم ولی نمیتونم پدر تورو ببینم و یاد پدر خودم نیفتم،

خلاصه این حرفا رو بزن، سعی کن لحنت بیشتر ناراحت باشه تا اینکه بخوای با لج و بد صحبت کنی