2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😄😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

من آیکون هاتو نمیبینم 

موافقی یا نه؟

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اون ادم مجردم باشه سر میکنخ تک گوشی دوس پسرش کم ندبدیم اینجا تاپیک زدن و از دوس پسراشون مینالن

خوبه که از الان فهمیده دوس پسرش هرزس دیگه دورشو خط قرمز میکشه از مزایای دوستیه خب 

دوران دوستی واس اینکه بفهمی طرفت وفاداره یا نه که بازم اگه طرفت مارمولک باشه نمیفهمی اینقد جامعه خراب شده

من ک داداشم و میبینم میگم بدبخت دختری ک زنش بشه خیلی رواعصاب و حال بهم زنه با کی میری جرا میری کجا ...

من 5 تا داداش دارم هر کدومش از اون یکی بهتره....4 تاشون ازدواج کردن و زندگی عاشقانه دارن و در عین حال عاشق خواهر و برادراشون هستن و بهم کمک میکنیم

ما زندگی کردنامون ازدواج کردنامون غلطه البته این نظر من خیلیا سنتی ازدواج کردن سن ۱۸ ۱۷ خب خوشبخت م ...

ب توان لایک داری موافقم 👌🌼

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

اون واسه شما كه خواهرشي اينجوريه واسه زنش يه رونشنفكري بشه كه بيا و ببين

خدا کنه من ک راضی نیسم دختره مردم بدبخت بشه

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

چیکار کنم به نظرت 😶😢😭

استرس نداشته باش....من یه بار توی 28 سالگی ازدواج کردم ناموفق بود بعد دوباره توی 34 سالگی ازدواج کردم خیلی موفقم و عاشق همسرم و بچه م هستم 

خوبه که از الان فهمیده دوس پسرش هرزس دیگه دورشو خط قرمز میکشه از مزایای دوستیه خب  دوران دو ...

اصلا منطور منو گرفتی؟

پس لطفا نگو زن متاهل سدش تو گوشی شوهرشه طبق نظر تو بلخ خیلیم خوبه میفهمه شوهرش هرزس و پرتش میکنه از زندگیش بیرون و به زندگی لا یه هرزه ادامه نمیده

و دیگر هیچ...

من 5 تا داداش دارم هر کدومش از اون یکی بهتره....4 تاشون ازدواج کردن و زندگی عاشقانه دارن و در عین حا ...

داداشه من خیلی غیرتیه ب مامیمم گیر داره 

البته با این حرفا روش کراش دارما دسته خودم نی😅

شاید ۱۰ سالی میشه از بچگیم عاشقش بودم 😣😣😣😣😣

آخ عزیز دلممممممم درکت میکنم من از بچگی یکو دوس داشتم کم کم با رفتارا و کاراش بهم فهموند لیاقت یه لبخند ساده ام نداره چونننن خیلی بی لیاقت و ادم بیخودیه و کلا اشتباهی بود اون حس من 

ولی الان چهار ساله عاشق یه فرشته به تمام معنا شدم یه ادم سالم و خوب و مهربون و پاک که هیچ وقت پا کج نذاشته هیج وقت دل هیچ کسو نشکونده و ...

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...