2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست
اطرافیانمون حرف درارن 😭😭😭

حرف مردمممم به هیجات نباشه ببخشیداااا

هر کاری کنی مردم حرف در میارن زود شوهر کنی میگن هول شوهر بود دیر شوهر کنی حرف در میارن

رشته تحصیلیت ی چیزی باشه میگن وااا

بچه دختر پسر بیاری میگن واا

قدت کوتاه بلند باشه میگن واود😂😂😂😂

همین جا تو نی نی سایت نمونشو میبینی همش میگن وااااااااا😮😮😮😮😮😮قیافشون این شکلیه😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شماها طلاق رو فاجعه میدونید؟ من اصلا طلاق رو اینجوری نمیبینم زنایی که طلاق میگیرن شهامت دارن زند ...

نههههه اصلا اصلا من کی گفتم طلاق فاجعه میدونم

طلاق بسیار چیز خوبیه هر کی نمیتونه با شریک زندگیش کنار بیاد طلاق بگیره از نظر روحی هم ارامش داشته باشه نه جنگ اعصاب

فک کنم شما مخالف دوستی بلند مدتی با جنس مخالفی میگم دختر پسر باهم طولانی مدت دوس باشن اخلاق هم کم و بیش دستشون بیاد نه دو ماه بعد حلقه دستشون کنن با دو تا بچه طفل معصوم جدا بشن حداقل با این کار جلوگیری میشه

که بازم همه اینایی که من گفتم نسبیه

ایول معلومه دختره روشن فکر و مستقل و موفقی هستی . چند سالته ؟؟؟؟

۲۰

😁🙆🏼‍♀🙆🏻‍♀️

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

ایول به مامیت 😍😍😍😍

فدا چشات✋🌼

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

خیلی بزرگ‌تر از سنت فکر میکنی 

حالا خوبه یا بد؟🙄

وای چقدر خوبی تو 😍 پس به نظرت من که الان ۲۰ سالمه مثلا تا ۲۵ فقط عشق و حال کنم و درس بخونم و ک ...

خب معلومه ....تو که هنوز سنی نداری فعلا به پیشرفتت فکر کن تا بتونی تحصیلات و کار عالی پیدا کنی طوری که همه پسرا برات سروکله خورد کنن