2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم 😎از ازدواج کردن چی عایدتون شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 135 پست

یه همسر خوووب مهربون و با مسولیت که هیچ وقت تنهام نمیذاره حتی وقتی قهریم پیام میده پایینم بیا برسونمت دانشگاه  فقط یه کم زود عصبانی میشه که قربونش برم از دل نازکیشه  الانم که یه بچه گل که هرچی باشه روچشمام میذارمش

درکل راضیم خیلی فانتزی نگر نیستم همین که سالمیم و خوشبختیم کنار هم و محتاج ب نون شب نیستیم خیلی شکر

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم
اول صبح که بلند میشم میرم سر لباسام که چیکار کنم امروز نه که ببینم چرا شوهرم سرش تو گوشیه کی بهش ...

اونی ک سرشو میکنه تو گوشی شوهرش به خودش شک داره پس ربطی به ازدواج نداره گلم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک داداشم و میبینم میگم بدبخت دختری ک زنش بشه

خیلی رواعصاب و حال بهم زنه

با کی میری جرا میری کجا میری 

چرا اینو پوشیدی چرا اونطوری خندیدی 

بابام اگ طرفم نبود داداشم چال کرده بودتم تاحالا

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

ما زندگی کردنامون ازدواج کردنامون غلطه البته این نظر من

خیلیا سنتی ازدواج کردن سن ۱۸ ۱۷ خب خوشبخت میبینن خودشونو

ولی خیلیا تا زیر ی سقف باهم زندگی نکنن اخلاق هم دستشون نمیاد چ برسه بعد دو ماه اشنایی حلقه دست هم کنن اونجوری اصن نمیفهمی بهم میخورین طرف چیکارس 

کشورای اروپایی بخاطر این پیشرفتن که ذهنشون بیشتر سمت درس الان شما ی سر بزن مدرسه دانشگاه دخترای دوستای خودشون از دست میدن واس پسر شوهر اگه تا سن ۲۸ شوهر نکنی فامیل میگه خاستگار نداره ترشیدس از این ذهنای پوسیده شاید یکی دوس نداره ازدواح کنه شاید یکی خوشبختی تو ی چیز دیگه میبینه

من خودم به دوس پسرم با این که همه شرایطش اوکیه فعلا گفتم نمیخام ازدواج 

خداروشکر به آرامش و عشق رسیدم 

دلم به زندگی گرم شده حالا که فکرشو میکنم حتی سختیا  رو هم به خاطر وجود همسرم تحمل میکنم خداروشکر 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
چند سالته ؟؟؟ تاحالا جوری بهش وانمود نکردی توام ؟ که دوسش داری 

نه والا میترسم بهش بگم پسم بزنه غرورم له بشه از طرفی از همه ام شنیدم میگن به پسرا بگی عاشقشونی ازت زده میشن دیگه حتی اگه قبلا از تو خوششون اومده الان ازت زده میشن

ضمن اینکه فامیلیم میترسم پخش شه تو فامیل آبرومو حراج بزنن

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
اونی ک سرشو میکنه تو گوشی شوهرش به خودش شک داره پس ربطی به ازدواج نداره گلم

دقیقا اون ادم مجردم باشه سر میکنخ تک گوشی دوس پسرش کم ندبدیم اینجا تاپیک زدن و از دوس پسراشون مینالن

و دیگر هیچ...

بچه ها میدونستین که قبلا یعنی42سال پیش در این کشورطرح کرامت خانواده (تک همسری)در مجلس تصویب میشه و بعد سال 57 این طرح رو عوض کردن و چند همسری رو تصویب کردن   

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام
نه والا میترسم بهش بگم پسم بزنه غرورم له بشه از طرفی از همه ام شنیدم میگن به پسرا بگی عاشقشونی ازت ز ...

منم خیلی دوس دارم بفهمه ولی میترسم اون کسیو داشته باشه یهو بگه ضایع شم ... خدا کنه بشه بهش برسم 

بچه ها میدونستین که قبلا یعنی42سال پیش در این کشورطرح کرامت خانواده (تک همسری)در مجلس تصویب میشه و ب ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😄😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

و دیگر هیچ...

من ک داداشم و میبینم میگم بدبخت دختری ک زنش بشه خیلی رواعصاب و حال بهم زنه با کی میری جرا میری کجا ...

اون واسه شما كه خواهرشي اينجوريه واسه زنش يه رونشنفكري بشه كه بيا و ببين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم