همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارکاز نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنمقبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست
ما زندگی کردنامون ازدواج کردنامون غلطه البته این نظر من خیلیا سنتی ازدواج کردن سن ۱۸ ۱۷ خب خوشبخت م ...
ب توان لایک داری موافقم 👌🌼
همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارکاز نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنمقبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست
اون واسه شما كه خواهرشي اينجوريه واسه زنش يه رونشنفكري بشه كه بيا و ببين
خدا کنه من ک راضی نیسم دختره مردم بدبخت بشه
من 5 تا داداش دارم هر کدومش از اون یکی بهتره....4 تاشون ازدواج کردن و زندگی عاشقانه دارن و در عین حا ...
داداشه من خیلی غیرتیه ب مامیمم گیر داره
البته با این حرفا روش کراش دارما دسته خودم نی😅
آخ عزیز دلممممممم درکت میکنم من از بچگی یکو دوس داشتم کم کم با رفتارا و کاراش بهم فهموند لیاقت یه لبخند ساده ام نداره چونننن خیلی بی لیاقت و ادم بیخودیه و کلا اشتباهی بود اون حس من
ولی الان چهار ساله عاشق یه فرشته به تمام معنا شدم یه ادم سالم و خوب و مهربون و پاک که هیچ وقت پا کج نذاشته هیج وقت دل هیچ کسو نشکونده و ...