2777
2789
عنوان

آخرین دوست مجردمم نامزد کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11453 بازدید | 669 پست
حالا این همه که شاد و خرم رفتند سر خونه و زندگیشون هیچ گناهی نداشتند؟؟؟ یه گناهکار تو دنیا هست اونم ...

نمیدونم قضیه  اونا چیه..خودمم موندم

ولی میدونم ترک گناه هم خیلی تاثیر داره

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم..همش بدی پشت بدی.. میگن خوب نیس پیش دعانویس بری

نه بابا، یه آدم معتبر پیدا کن، با مامان بابات برو. من خودم خیلی خواستگار داشتم، اما همش نافرجام میشد، آخر رفتم با مامان بابام رفتم دعا نویس، سر کتاب برام باز کرد، گفت دشمن خیلی داری، بختتو بستن، رفتم برام دعا نوشت و هر کاری گفت انجام دادم، اولین خواستگار بعد اون ماجرا، ازدواج کردم، خداروشکر خیلی هم راضی هم، دوستمم همینجور بود، بهش گفتم رفت انجام داد، اونم بعدش ازدواج کرد، خداروشکر اونم راضیه. درصورتی که اعتقاد داشته باشی دیگه.

عزیزم نگران نباش دست من نیست تصمیم گیریا خانوادم همه رو رد میکنن

البته اینو بگم که من پسرم..!    

این عزیزم گفتنا یکی دوبار دردسر شده واس ما..!!  

ولی جدای از این مسائل... اصلا فک نکنید که چون بقیه رفتن شما هم باید هر چه سریعتر ازدواج کنید.. چون با این طرز تفکر و فقط به صرف شوهر کردن ممکنه تصمیم درستی نگیرید که عواقب جبران ناپذیری میتونه داشته باشه.. پس مجرد بمونید به مراتب بهتر از یه شوهر بد کردنه.!

البته اینو بگم که من پسرم..!       این عزیزم گفتنا یکی دوبار دردسر شده واس ما..!! ...

ببخشید فک کردم خانومید...

نه من اگه قصدم صرفا شوهر کردن بود خیلی وقت پیش ازدواج کرده بودم

بهرحال ممنون از راهنماییتون

سخت بود ولی تونستم   
یا سر کار برو یا درس بخون یا تو همایشها و کارگاههای علمی شرکت کن که با اقایون در تماس باشی...

کارم جوریه ک با مرد تماس ندارم..

درسمم تموم شده و قصد ادامشو ندارم دیگه

سخت بود ولی تونستم