2777
2789
عنوان

آخرین دوست مجردمم نامزد کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 669 پست
دقیقاجابتودرک میکنم من توکلاسی بودم ک همشون میگفتن چی میشدماشبیه توبودیم الن اونابچه ام دارن من هنوز ...

اخلاق و ذات طرف مهمتر از قیافه س

قیافه بنظظرم در حدی باشه ک بدل بشینه کافیه

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ کاملا درکت میکنم عزیزم؛ یه زمانی مثل تو بودم همه ی دوستام و همکلاسیام ازدواج کرده بودن توفامیلم ...

یوقتایی بخدا خسته میشم کم میارم

کاش خدا هم بهم حق بده

خوشبخت باشی

سخت بود ولی تونستم   
یوقتایی بخدا خسته میشم کم میارم کاش خدا هم بهم حق بده خوشبخت باشی

منم خیلی وقتا خسته میشدم بعضیا با حرفاشونو کاراشون واقعا دلمو میشکستن ولی خدا باهام بودو تنهام نذاشت؛ هیچ وقت از خدا ناامید نشو بسپار به خودش عزیزم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
من‌ کاملا درکت میکنم عزیزم؛ یه زمانی مثل تو بودم همه ی دوستام و همکلاسیام ازدواج کرده بودن توفامیلم ...

خداروشکر عزیزم انشالله همیشه خوشبخت بشی ، منم الان 30سالمه خدا کنه به ارزوهام برسم دقیقا مثل شما دختر بزرک خانواده اولین نوه خانواده هستم کوچکترها دارن بزرگ میشن ودر شرف ازدواج هستند دخترعموی من که دوسال از من کوچکتره 8ساله ازدواج کرده وبچه داره وهمچنین بقیه فامیل ودوستام ، خواستگارای من تو این یک سال اخیر به شدت کم شده چون سنم بالا رفته چاره ای ندارم فقط وفقط امیدم به خداست

خدا کریمه
گناهتو کم کن خدا مرادتو بده درک میکنم    

حالا این همه که شاد و خرم رفتند سر خونه و زندگیشون هیچ گناهی نداشتند؟؟؟ یه گناهکار تو دنیا هست اونم من ؟؟؟؟؟ 😢😢😢😢

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
خداروشکر عزیزم انشالله همیشه خوشبخت بشی ، منم الان 30سالمه خدا کنه به ارزوهام برسم دقیقا مثل شما دخت ...

مرسی عزیزم انشاالله توهم خوشبخت بشی و بهترین قسمتت بشه؛ شرایطتو کاملا درک میکنم خیلی سخته تو فامیل ماهم همه که حتی ده سال کوچیکتر از من بودنم هم ازدواج کرده بودن و بچه داشتن شاید به روم نمی اوردن ولی میدونستم پشت سرم حرف زیاده ولی من همیشه ته دلم باور داشتم خدا بهترینو برام کنار گزاشته؛ جوری بود که حتی خواهر خودمم مسخرم میکرد میگفت تو هنوز امیدواری که ازدواج میکنی 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
یه کار پیدا کن الان همه پسرا دنبال زنای که دستشون تو جیب خودشونه میگردن بعدم وقتی ازدواج کردی سر کار ...

سر ی کار پاره وقت میرم

میخام صد سال سیاه پسری ک زنشو بخاطر کارش میخاد نیاد سمتم

سخت بود ولی تونستم