2777
2789
عنوان

آخرین دوست مجردمم نامزد کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 11455 بازدید | 669 پست
عزیزم برا ازدواج باید پیشونیت بلند باشه صرفا ازدداج خوشبختی نمیاره من جز تولد پسرم و داشتنش هیچ خوشی ...

منم منظورم صرفا ازدواج کردن نیست

منظورم داشتن ی همراه خوبه ک دلم میخاد نصیبم شه

سخت بود ولی تونستم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصللااااخاستگار ندارم حتا یه کور و کچل هم نیست...خیلی ناراحتم ۲۴ سالمه خسته شدم

بیشتر برو جاهای شلوغ..

از ی خانوم ک شغلش واسطه گریه بخاه واست پیدا کنه

سخت بود ولی تونستم   
اخه چراااا مگه بقیه چ میکنن ک من نمیتونم بکنم؟ بخدا منم ادمم  کلا حس میکنم از دوره دبستان دید ...

بعضیا شانس دارن بابا

میبینی هیچی نیستن ولی چ شوهرا و خاسگارایی دارن

سخت بود ولی تونستم   
سرکار خانم از من به شما یه پیشنهاد دوستانه..!! بخاطر اینکه بقیه رفیقاتون دارن ازدواج میکنن یوقت هوا ...

عزیزم نگران نباش دست من نیست تصمیم گیریا

خانوادم همه رو رد میکنن

سخت بود ولی تونستم   
حالا من دوستم ازوقتی ازدواج کرده هردفه پیام میده سلام چی شد عروس نشدی؟ اخرین بار گفتم هروقت شدم بی خ ...

اره بمنم میگن

رو اعصابمه واقعا

منم حرف شما رو زدم ولی اونا پرروتر از این حرفان..باز میپرسن

سخت بود ولی تونستم   
والله منم مجردم ولی حالتو درک نمیکنم چون عاشق مجردیمم 😍   و نمیدونم چرا انقدر تو ایران ازدواج ...

چون بهت خوش میگذره و مجردی خوبی داری

مثل من نیستی ک همش باید خون دل بخوری!!!

حالا بماند چرا...

هر چند هر چقدم ادم مجردی عالی ای داشته باشه بازم ی روزی ازش خسته میشه

ممنون  

سخت بود ولی تونستم   
من و دوستم خیلی باهم صمیمی بودیم‌ وقتی  من ازدواج کردم اونم مث شما ناراحت شد میدونم از حسادت نی ...

عزیزم همیشه هم حسادت نیست مشکل اینکه مجردا و متاهلا دغدغه هاشون فرق میکنه و به دو چیز کاملا متفاوت فکر میکنن همین باعث میشه از هم فاصله بگیرن مثلا من خودم با دوستای مجردم کلی حرف داشتم ولی الان که ازدواج کردن دیگه حرف و دغدغه های اونا بیشتر مربوط به شوهر و خانواده شوهرشون میشه که شاید من مجرد درکی ازش نداشته باشم همین طور که حرفای من مجرد رو هم دوست متاهلم متوجه نمیشه،همین باعث فاصله گرفتن میشه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
مناسفانه سبك ازدواجا تغيير كرده  ديگه دوره اي نيست كه مادر برا پسر زن بگيره  كسي به كسي ...

اره موافقم و اینکه معیارای پسرا هم فرق کرده

دنبال دخترین ک قیافه عملی داشته باشه

تیپ بزنه

پولدار باشه

شاغل باشه

و ....

خوبه خوش بحالت

سخت بود ولی تونستم