2777
2789

از افتخارتمون و دستاوردامون داشتن پاسپورت خیلی معتبرمونه

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
اینکه دوست داره و حق داره بره و به کسی مربوط نیست درسته و اصلا به ما مربوط نیست. از اونجایی به ما مر ...

و اینکه میخواد بزور مردم رو با این شرایط اقتصادی بخندونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ما مردممون و وطنمون رو دوس داریم و هممون هم میدونیم شرایط زندگی تو ایران سخته پس اینکه صلاح بچشون رو بخوان دلیل بر بیزاری از وطن نیس

هر کدوم ما شرایطش دو داشته باشیم این کار رو میکنیم

من میتونستم میرفتم هلند چون خوندم که زندان های هلند بخاطر نداشتن زندانی تعطیل میشن

هلند و تقریبا تمام اروپا قوانین اقامتیشون بر اساس خونه. یعنی اگه بچه تون اونجا بدنیا بیاد بهش اقامت و شهروندی نمیدن در صورتی بهش اقامت میدن که یکی از پدر و مادر، اقامت اون کشور رو داشته باشن.

يه جوري ميگي انگار خلاف كرده

حتما باید دزدی کنه بشه خلاف که اونم خدا میدونه...اینکه بیای تو رسانه ملی دم از میهن دوستی و وطن پرستی بزنی و در عمل عکسش رو انجام بدی یه خیانت بزرگ به مخاطبین اون برنامه و هم وطن هات هست.

من میتونستم میرفتم هلند چون خوندم که زندان های هلند بخاطر نداشتن زندانی تعطیل میشن

اصلا دوقوز آبادم باشه از اینجا بهتره!! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اینکه دوست داره و حق داره بره و به کسی مربوط نیست درسته و اصلا به ما مربوط نیست. از اونجایی به ما مر ...

همشون سر تا پا یه کرباسن..فقط وعده و ریا کاری اون از آزاده نامداری..چرخنده..اینم رامبد جوان...اخ که چقدر مردم ما مظلوم و تنهان😔😔

ن نمیگیم نره بره اتفاقا حقم داره بقول شما ماهم بودیم میرفتیم ولی دورویی چرا؟؟؟؟؟؟

دقیقا

اینها تمام زندگی و درآمدشون از همین دورویی هاست. کشورهای دیگه اونها رو هنرمند نمیدونن و انجا کار کاسبی خوبی ندارن. میان اینجا جیباشون رو پر میکنن میرن اون ور حال میکنن

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
و اینکه میخواد بزور مردم رو با این شرایط اقتصادی بخندونه 

خندیدن البتهه بد نیست ... ولی اون توصیفاتشون آدمو میسوزنه . 

وگرنه اینهمه هنرمند کمدین داریم که کارشون درسته .

ایشون هم هنرمند هستن در این شکی نیست . ولی بین حرف و عمل از زمین تا آسمون فرق باشه آدمو میسوزونه و اینکه به عنوان تهیه کننده این برنامه مخاطباش رو مثلا چی فرض کرده

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
حتما باید دزدی کنه بشه خلاف که اونم خدا میدونه...اینکه بیای تو رسانه ملی دم از میهن دوستی و وطن پرست ...

والا اينكه بري يه جا ديگه بچتو ب دنيا بياري فكر نكنم نشون دهنده اين باشه كه ادم كشورشو دوس نداشته باشه

اين ذهنيت توعه

مسائل شغلي از مسائل خانوادگي و سهصي جداست..كارشم خوب انجام داده برنامش هم خوب بوده 

ب ما هم ربطي نداره😕😒

همشون سر تا پا یه کرباسن..فقط وعده و ریا کاری اون از آزاده نامداری..چرخنده..اینم رامبد جوان...اخ که ...

کاملا درسته

اونها حتی اندازه سر سوزن برای ایران و ایرانی جماعت ارزش قائل نیستن

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی