2777
2789
دیگه بااین وضعیت هیچکس ارزش قایل نیس.اونایی که پول دارن میرن.کسایی هم کا دستشون به گوشت نمیرسه دم از ...

من خودم یه دهه شصتی با یه عالمه حسرت و روزهای تلخ هستم. من نمیگم کسی نره جای دیگه. شاید کسی دلش نخواد ایرانی باشه اصلا، اما حق نداره ادای ایران دوست ها و وطن دوستا رو دربیاره بعد واسه یه زایمان بره یه جای دیگه...

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی
همه ما مردممون و وطنمون رو دوس داریم و هممون هم میدونیم شرایط زندگی تو ایران سخته پس اینکه صلاح بچشو ...

اینکه مدام میگه همه چی خوبه، ما خیلی خوشبختیم،  چقدر همه چی روبه راه هست، این هست که مشکل داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من شنیدم کسی که زایمانش نزدیک باشه رو اجازه پرواز نمیدن به دلایل پزشکی و همین دو ملیتی شدن مثلا اگر کسی باردار باشه و مثلا دو ماه دیکه نی نی بدنیا بیاد ویزا سه ماهه نمیدن بنظرتون درسته؟؟؟ 

آره پولداره هر کاری دلش میخواد بکنه...ولی بعدش برنگرده باز به خاطر همون پول درآوردن!! حرفایی رو نزنه ...

دایم در حال دروغ گفتنه، فقط از مردمی که میرن تو برنامش تعجب میکنم 

بچه ها من شنیدم کسی که زایمانش نزدیک باشه رو اجازه پرواز نمیدن به دلایل پزشکی و همین دو ملیتی شدن مث ...

من شنیدم حداقل ۵ ماه قبل زایمان  باید اقدام کنی تا اونجا اجازه زایمان بدن 

دایم در حال دروغ گفتنه، فقط از مردمی که میرن تو برنامش تعجب میکنم 

آره واقعا...واسه هر شب برنامه اش هم خداتومن پول گرفته...تازه طرفدار و فن پیج هم داره!!!! ما نخوایم به خزعبلات این کچل بخندیم کی رو باید ببینیم...همچین میگن برنامه اش شاده!!!! انگار برنامه آلن شو رو داره!!! همه اش تقلید و مسخره بازی...با اون آهنگهای مسخره اش...    فقط یکم جناب خان جالبه اونهم چون کسی که صدای جناب خان رو در میاره واقعا باهوش و با استعداده

اینکه دوست داره و حق داره بره و به کسی مربوط نیست درسته و اصلا به ما مربوط نیست. از اونجایی به ما مر ...

بابا یعنی شما هنوز حرفای اینا رو گوش میدین؟! 😐زر میزنن 

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅
بابا یعنی شما هنوز حرفای اینا رو گوش میدین؟! 😐زر میزنن 

من که نه، ولی خیلی ها هستن متاسفانه گوش میکنن و به این حرفها استناد میکنن. حتی اگه کسی گوش نکنه، این وقاحتی که بهشون اجازه میده مردم رو احمق فرض کنن و بخوان ظاهرسازی کنن، بازم زور داره.