2777
2789

وقتی میدونن بعد کاراشون حواشی درست میشه چرا پس این کارو میکنن .اگه راست باشه متاسفم واسشون .حالا بچشون اونجا به دنیا بیاد چه مزایایی داره ؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره.صدتا تاپیک زدن راجبش.بابا پول داره رفته دیگه.مام پول داشتیم میرفتیم

من پول داشتم نمیرفتم کانادا😒

میرفتم اتریش شنیدم اندازه ی مردم تهران جمیعت دارن ولی جز ثروتمندترین کشورای دنیان 😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ن نمیگیم نره بره اتفاقا حقم داره بقول شما ماهم بودیم میرفتیم ولی دورویی چرا؟؟؟؟؟؟

دوس داره به ماچه😐 

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

ای بابا .....       

راستی چرا میرن اونور ؟ برام سواله . 

اگه اینقدر تبلیغ میکنه ما خوبیم و شما هم خوبید و کلا گل و بلبله !!!!

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

تو ایران گویا باید با ریاکاری کارارو پیش برد

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
من پول داشتم نمیرفتم کانادا😒 میرفتم اتریش شنیدم اندازه ی مردم تهران جمیعت دارن ولی جز ...

من میتونستم میرفتم هلند چون خوندم که زندان های هلند بخاطر نداشتن زندانی تعطیل میشن

دوس داره به ماچه😐 

اینکه دوست داره و حق داره بره و به کسی مربوط نیست درسته و اصلا به ما مربوط نیست. از اونجایی به ما مربوط میشه که امثال این آقا میان و مردم رو نصیحت میکنن و زندگی توی شرایط سخت رو راحت و آسون جلوه میدن. اینجاش دیگه زور داره. مثل خیلی از مسئولین که زندگی آنچنان و رفاه دارن بعد میان به مردم میگن تحمل کنید و دم نزنید. یا اینکه یکی مثل بهنوش بختیاری بیاد و از مضرات گوشت خوردن و فواید گیاه خواری واسه مردم صحبت کنه و مردم رو تشویق به نخوردن گوشت میکنه ولی خودش یه جور دیگه رفتار میکنه.

همشون مثل هم اند سر وته یه کرباس حرف اون بازیگره همش یادم میاد که مجریه بهش گفت چرا بچه تون اون ور اب بدنیا امد گفت مثل یه هدیه میمونه مثل یه کارت طلایی که روز اول به بچه ات میدی بازیگره همون اقای چشم رنگی میگم که تو سریال پژمان بود الان اسمش یادم نمیاد