2777
2789
عنوان

مادر شوهرم توی جمع ظاهرم رو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 66 پست
دیرتر برو یکمم رسمی تر باش باهاشون از اول آسون بگیری دیگه هرحرفی بخوان بهت میزنن سرسنگین تر باش باها ...

اره اصلا دوس ندارم برم فعلا 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخ ...

والا من دیدم ملت ده ساال خودشون بچه نخواستن زیادم دیدم
نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا با من تنها میشن فورا بحث بچه و اینکه فلانی هم بارداره و نازایی چقد زیاد شده و اینا رو پیش میکشن ، ...

انشالله ب زودی باردار میشی اهمیت نده ب حرفاشون بگو ما میخوایم چن سال اول جوونی کنیم راحت باشیم بچه هم ب وقتش میاریم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
اصلا ربطي نداره من ٩ سال ازدواج كردم چون شوهرم خيلي بچه هست هميشه خدا دعوا داريم بچه نياوردم ولي كسي ...

مستقیم ب خودم نمیگن ک چرا بچه نمیاری ،میگن هر کس بچه  نداره حتما مشکل داره محاله کسی بچه نخواد،متوجه دکتر رفتنام شدن 😐

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

اولا خوب کردی جوابشو دادی بی احترامی نبود دوما نرو فعلا بذار خودشون بفهمن یا به شوهرت با نرمی بگو و سوما ایشالا به زودی مامان میشی. من یه نماز مجرب بود خوندم برات میفرستم عکسشو اگر تو گوشیم باشه 

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

خودتو ناراحت نکن.پدر شوهر من یکی دوبار گفته قدت کوتاهه.من 158 قدم.منم باشوخی جوابشو دادم.یه بار که گفت قدت کوتاهه منم با خنده گفتم عوضش قیافه ام قشنگه و من هم با قدم مشکلی ندارم.یه یه بارش گفتم آدم باید طبعش بلند باشه که برا من هست خداروشکر.بی احترامی نکن ولی اگه دیدی مسخره کردنت با شوخی جوابشونو بده

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
به شوهرت چرا نگفتی

دوس ندارم قضیه کش دار بشه ،میدونم شوهرم ناراحت میشه و میره باز بهشون حرف میزنه گفتم چیزی نگم 

مستقیم ب خودم نمیگن ک چرا بچه نمیاری ،میگن هر کس بچه  نداره حتما مشکل داره محاله کسی بچ ...

عزيزم شما بهشون نگو دكتر ميري چاك چون زندگيتو كه نگو بهشون 

وقتي اينجوري ميگن بگو زندگي خودمه من صلاحمو بهتر از همه ميدونم هر وقت موقعش بدونم ميارم 

hair coloris ~ hair keratin 
خودتو ناراحت نکن.پدر شوهر من یکی دوبار گفته قدت کوتاهه.من 158 قدم.منم باشوخی جوابشو دادم.یه بار که گ ...

پدر شوهرت ديگه زيادي خاله زنكه خواهر جوابش خوب دادي 

hair coloris ~ hair keratin 
والا من دیدم ملت ده ساال خودشون بچه نخواستن زیادم دیدم نمیدونم این حرفارو از کجاشون درمیارن

والا من ک خودم درگیر دکتر هستم قراره ای وی اف کنم  ،واقعا نامردیه ک کسی رو بخاطر مشکلش بسوزونی

انشالله ب زودی باردار میشی اهمیت نده ب حرفاشون بگو ما میخوایم چن سال اول جوونی کنیم راحت باشیم بچه ه ...

مرسی عزیزم،،چون خونمون پیششونه متوجه دکتر رفتنامون شدن و غیر مستقیم تیکه میپرونن 

خودتو ناراحت نکن.پدر شوهر من یکی دوبار گفته قدت کوتاهه.من 158 قدم.منم باشوخی جوابشو دادم.یه بار که گ ...

چقدر بی شعور باید باشن که مسخره کنن. منم قدم کوتاهه البته مادرشوهرم خودش کوتاهه شوهرم هم بلند نیست. اما به من اینجوری نگفتن شده خودشو مثال زده ماها که کوتاهیم اینا بهمون نمیاد مثلا، ولی خونواده شوهر همینن انگار کارت دعوت فرستاده بودیم

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.