بچه ها ما چن روز پیش خونه مامان بزرگ شوهرم همگی دعوت بودیم با مادرشوهرو خواهرشوهرم اینا ،بحث در مورد خواص خرما بود ک مامان بزرگ شوهرم گفت اره فلانی ب بچه هاش از بچگی خرما میداده میخوردن و الان چ قد و هیکلی دارن یهو مادر شوهرم ب من گفت مگه تو خرما نخوردی؟؟(من قد بلند نیستم مث خونواده شوهرم ولی کوتاهم نیستم متوسطم)همه بودن و شنیدن دامادشون هم بود اما شوهر من هنوز نیومده بود،،منم گفتم منظورتون چیه؟الان این بحث چ ربطی ب من داره با ناراحتی گفتم بعدش دیگه سرسنگین شدم باهاش وقتی حرف میزد ی نیم ساعت بعد خواهر شوهرم بلند توی جمع گفت ک مریم از حرف مامانم ناراحت شده ،مادر شوهرمم با لحن عصبانی و دعوا بهم گفت من منظوری نداشتم تو هم نمیخواد اینجوری رفتار کنی و با طعنه و کنایه حرف بزنی
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا خوب کردی جوابشو دادی بی احترامی نبود دوما نرو فعلا بذار خودشون بفهمن یا به شوهرت با نرمی بگو و ...
مرسی از دعات عزیزم ،،،باشه بفرس
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخ ...
عزیزم منم بعد دو سه سال باردار شدم بدون هیچ دکتری ... خودتو ببند ب جوشانده رازیانه شوهرتم عرق کاسنی .. انشالله جواب میگیری ... منم ب خونواده شوهر نگفته بودم نمیشه ...
بگو ک نیستی فقط ، خدای جا نمازها ...بگو ک چاره سازی و خدای چاره سازها 😔
خودتو ناراحت نکن.پدر شوهر من یکی دوبار گفته قدت کوتاهه.من 158 قدم.منم باشوخی جوابشو دادم.یه بار که گ ...
اره من مث اونا قد بلند نیستم ولی خدایی از همشون خوشکل ترم و همه فامیلای شوهرمم ب مادر شوهرم چند بار اینو گفتن ،چی بگم والا ،من از اینکه توی جمع بهم متلک بگن خیلی دلخور میشم
از صب ک رفتم اونجا هم ی تیکه داشتن میگفتن کسی ک بچه نداره ب این دلیل ک بچه دار نمیشه ن اینکه خودش نخ ...
چقد بی ربط...من بعد دو سال باردار شدم..اونم با جلوگیری باورت نمیشه...انقد شوکه شدم غش کردم..چون بچه نمیخواستم...و تمام اقوام از اینکه انقد زود باردار شده بودم متعجب بودن😂😂چون ما تو خونوادمون کمه کم بعده 5 سال تازه اقدام میکنن
چقدر بی شعور باید باشن که مسخره کنن. منم قدم کوتاهه البته مادرشوهرم خودش کوتاهه شوهرم هم بلند نیست. ...
همسرم هم خودش زیاد بلند نیست.178قدشه.وجالبتر اینکه پدر شوهرم خودش کوتاهه و مادر شوهرم هم همینطور.انگار یه جورایی عقده ی قد بلند دارن.مادر شوهرم هر کی رو میبینه قدش بلنده میگه طرف چقد خوشگله حالا طرف قیافه اش قشنگ هم نباشه مهم نیست
نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
ن من اصلا نگفتم ک میرم دکتر ولی چون خونمون طبقه بالای پدرشوهرمه و اینکه شوهرم و پدر شوهرم با هم شریک هستن تو همه کاراشون وقتی ک میریم دکتر متوجه نبود ما میشن دیگه ،چون ک زیادم دکتر میریم فهمیدن تقریبا