2777
2789
عنوان

مادر شوهرم توی جمع ظاهرم رو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 66 پست
خیلی اعصابم خورده ،قبلا هم بهم متلک گفته ولی جواب نمیدادم چون همیشه مامانم میگه احترام خونواده شوهرت ...

دقیقا منم همین اتفاق برام افتاد مادرشوهرم جلوی مسخرم کرد گفت بچش سفیده خودش سیاهه اصلا شوکه شدم از حرفش و موندم چی جوابشو بدم

خوب بحث جدید درست کنه بذار یک بار برای همیشه بفهمن که باید جلوی دهنشون و بگیرن

میگم حالا ی مدت نرم خونشون متوجه بشه ،این روزا شرایط روحی سختی رو با شوهرم داریم میگذرونیم بخاطر بچه،،،میگم حداقل جو خونه رو متشنج نکنم 😕

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون. ایشالا میشی مطمعن باش، وقتی فکرشو نمیکنی. روسیاهی به زغال میمونه. بچه ها  من دلم برای ...

ایشالله خدا کمکشون کنه و مشکلشون حل شه براشون صلوات میفرستم 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
به نظر من کلا رویه زندگیت و عوض کن واسه چی بدو شوهرت میری که ابنجوری متلک بارت کنن؟

والا من اکثر اوقات چون شوهرم کار داره بدون اون میرم ولی الان خودمم فک میکنم ک نباید میرفتم 

دقیقا منم همین اتفاق برام افتاد مادرشوهرم جلوی مسخرم کرد گفت بچش سفیده خودش سیاهه اصلا شوکه شدم از ح ...

اره آدم خیلی دلش میگیره،من اصلا توقع هچین حرفی رو ازشون نداشتم خیلی دلخور شدم 

سلام عزیزم کاش قبل از ای وی اف از داروهای طب اسلامی کمک بگیری من خودم با داروی باه زنان طب اسلامی با ...

باه زنان چیه؟