2777
2789
عنوان

امروز تواتوبوس یه پسره بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 49 پست
اخه هنوزنامزد رسمی نشدم دوستیم فعلا ولی خانوادها درجریانن...اصلاخوشم نمیاد بیاد چندش....

دیوونه نشو زود شوهر نکن تو شوهر هیچی نیس

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
اسی اسکلی؟ 

عاشقتمممم😂😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من خواهربزرگتر دارم بعداگ این بیاد خواستگاری بعدشرایطش خوب باشه خانوادم اجازه بدن ک بیان خونه و...بعدش اونجایهوبفهمن ک واسه خواهرم نیومده...کلا قاطی پاتیه

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
دیوونه نشو زود شوهر نکن تو شوهر هیچی نیس

بااین خانواده ای ک من دارم شوهرکنم برم اونجاعذاب بکشم خیلی بهتره تاپیش این خانواده باشم

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
این خوبه پسره افتاد دنبالم با ماشین رفتم داخل خونه پیاده شد شمارشو رو کارت نوشت انداخت تو حیاطمون😁

چ جالب...خخخخ

بااین خانواده ای ک من دارم شوهرکنم برم اونجاعذاب بکشم خیلی بهتره تاپیش این خانواده باشم

یسال دیگه دوسال طیگه تحمل کن ولی بزار ی ادم خوب بیاد حداقل زندگیت شیرین باشه دوباره خمین تلخی هارو نکشی منم میگفتم ولی الان پشیمونم از شوهرم نه ها اون خیلی خوبه از خانوادش

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
یسال دیگه دوسال طیگه تحمل کن ولی بزار ی ادم خوب بیاد حداقل زندگیت شیرین باشه دوباره خمین تلخی هارو ن ...

بانامزدم خداروشکرمشکلی ندارم عزیزم واقعاخوبه شایدمشکلات جزئی باشه ولی در کل راضیم...الانم خانوادم انقدفشارمیارن بهم فقط دلم  میخوادبرم...مثلاهمین امروز1ساعت رفتم بیرون پیش نامزدم بعد مامانم هزاربارزنگ زد هم باگوشی خودش باگوشی بابام بعدخوارم زنگ میزد بخداانقدزنگ زدن گوشیم هنگ کرد منم جوابشونوندادم...دیگ زندگیم جوری شده ک خواهرامم واسم تصمیمم میگیرن همین خواهرم فضولی میکنه مامانمو پر میکنه و.....دلم خیلی پره خیلی

بانامزدم خداروشکرمشکلی ندارم عزیزم واقعاخوبه شایدمشکلات جزئی باشه ولی در کل راضیم...الانم خانوادم ان ...

برایرمنم اینجور بود

برایرمنم اینجور بود

شماهم چندتا اقا بالا سرداشتین؟

حالاباز خداروشکر ازدواج کردین راحت شدین امیدوارم منم زودتر راحتشم.

شماهم چندتا اقا بالا سرداشتین؟ حالاباز خداروشکر ازدواج کردین راحت شدین امیدوارم منم زودتر راحتشم.

خواهرام برادرام تو کارام دخالت نمیکردنا اجازه نمیدادم ولی حسادا و تمسخر بوده اره ولی صبر میکردم موقعیت بهتریم بود

خواهرام برادرام تو کارام دخالت نمیکردنا اجازه نمیدادم ولی حسادا و تمسخر بوده اره ولی صبر میکردم موقع ...

منم سریع جوابشونومیدم تو روشون وایمیستم ولی باز اعصاب خوردمیکنن...دفقط امیدوارم زودتر شرایطمون جورشه نامزدکنم همین

منم سریع جوابشونومیدم تو روشون وایمیستم ولی باز اعصاب خوردمیکنن...دفقط امیدوارم زودتر شرایطمون جورشه ...

ایشالله خوشبخت شی