2777
2789
عنوان

امروز تواتوبوس یه پسره بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هنوزنامزد رسمی نشدم دوستیم فعلا ولی خانوادها درجریانن...اصلاخوشم نمیاد بیاد چندش....

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

😅😅😅😅ترس نداده که خودت منو بعد نامزدی و عروسی چهار پنج نفر از مادر شوهرم خواستگاری کردن خیلی ام کلاس داره😋

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

یجور میگی میترسم انگار میخاد با ایل و تبارش بزور گروگانت بگیره ببره عقدت کنه🙄

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

چه جالب برام پیش اومده منتها تو پارک.همیشه زمان دانشجوییم میرفتم تو پارک مجله مورد علاقمو میخوندم.یه اقایی اومد چند روز کنارم راه میرفت و حالت تفکر به خودش میگرفت.بعدم دستمال خواست.بهش دادم و خواست دوست شه که من قبول نکردم و باعث شد واسه همیشه دیگه اون پارک نرم.بدجنس

من همین یه دونه ام!
خواستگارى😂😂😂😂 نه بابا  مريض ان اينا  من با بچه بغل و قيافه بدون آرايش ميرم بيرون&nbs ...

اخه به خودم چیزی نگفت گفتم اگ میخواست کرم بریزه یچیزمیگفت لابد قصدش ازدواجه اییییییییش....ب نامزدم بگم دیگ نمیزاره برم بیرون

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

اسی کدوم قرن زندگی میکنی؟😕ادمی به این شاسخولی دیدی با این چیزا متوجه نشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
اخه به خودم چیزی نگفت گفتم اگ میخواست کرم بریزه یچیزمیگفت لابد قصدش ازدواجه اییییییییش....ب نامزدم ب ...

نه عزيزم 

نترس 

طرف مياد ٣-٤ سال دوست ميشه و ميره 

خواستگارى هم نمياد چه برسه به ازدواج

🧿
اخه به خودم چیزی نگفت گفتم اگ میخواست کرم بریزه یچیزمیگفت لابد قصدش ازدواجه اییییییییش....ب نامزدم ب ...

خوب نگو

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻