2777
2789

پدر و مادرم یه شهر دیگه هستن شوهرم چند باری گفته بدون خبر نیان..الان سه ماهه ندیدمشون سر یه دعوایی (شوهرم دعواییِ و دنبال بهانه) 

الان مامانم زنگ زد گفت تو راهیم داریم میاییم ببینمتون... با هزار جور خجالت و ترس و ... بهش گفتم اول برو خونه خواهرم تا من به شوهرم بگم فردا بیایید اینجا ولی خیلی خجالت کشیدم..😓🫤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو مامان و بابام خونه اجیم اومدن

منم میخوام دعوتشون کنم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

راجب این موضوع با مامانت صحبت کن بگو از چند روز قبل بگو قصد داریم بیایم

قبلا گفته بودم..بخاطر این بیخبر میاد که تدارک نبینیم و مثلا تو زحمت نیافتیم .. ولی باز 🫤

دلم سوخت..😥

این شوهرا رو از کجا پیدا میکنید خدایی ، این چیزایی که اینجا میبینم اصلا تو زندگی واقعی مردای این مدل ...

چون تو زندگی واقعی مردم نمیان رفتارای خصوصی و مهمشون به بقیه بگن. اینجا ناشناس هست.