2777
2789

بچه ها شوهرم دوتا گوشی داره روی جفت شون اینستاگرام نصبه . ولی یکیش سیمکارت نداره ازشم استفاده نمیکنه . حالا من هرکاری کردم نتش روشن نشد حتی به نت گوشی منم وصل نشد . سوال من اینه که اگه من نت شو درست کنم برم تو اینستاگرامش متوجه میشه ؟ آخه اصلا معلوم نیست اینستاگرامش کار می‌کنه روی این گوشی یا نه ؟ تو گوشی خودشم نگاه کردم تو قسمت اینستاگرام فقط اسم گوشی خودشو زده بود نه این دومیه که نت نداره ولی خب روی گوشیش هست . میترسم بفهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی کنجکاوی کنی بدتره اگر زندگی خوبی داری کنکاش نکنفقط وقتی برو دنبال کنجکاوی که قصدت طلاق باشه

چزا نکنه ؟ باید ببینه شوهرش چه گوهی داره میخوره دیگه ؟ ابن حق زو نداره؟ برعکس بود چی همینو میگفتی ؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

چزا نکنه ؟ باید ببینه شوهرش چه گوهی داره میخوره دیگه ؟ ابن حق زو نداره؟ برعکس بود چی همینو میگفتی ؟

ببین من این کارو کردم فقط خودم دارم اذیت میشم و غصه میخورم اون که به پشمش نیست پرو هم شده میگه میخوای بخواه نمی‌خوای نخواه

قبلا به واسطه پنهون بودن کاراش تو گوشی باهام خوب بود و مهربونم بود و بهم اهمیت می‌داد ولی بعد اینکه بهش گفتم اینا چیه تو گوشیت دیگه نیازی به این مهربونیت ها ندید و می‌ره و میاد و دیگه خبری هم نمی‌ده از خودش نمی‌دونم کدوم گوری می‌ره و چیکار می‌کنه