sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلابتون94 عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1254 چقدر مثبتهههههههههه.... مبارک. برو هم الان تیرک بارداری بذار... زود باش. برا منم دعا کن لطف کنید یه صلوات مهمونم کنید😍😍😍😍😍😍😍... یه جوری زندگی کنید که خدا عاشقتون بشه.....
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 واااااییی نی نی داری وای به شوهرت بگو وای زود باش اسمش چی میزاری یعنی پسره یا دختر اووووم دختر ملوس ... مرسی عزیزم...دارم میلرزم نمیدونم چیکار کنم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
golyakh3268 عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 723 ای جاااااانم چه پررررررنگ .امروز بری از نشون میده مبارک چند ماه اقدامی؟
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 مرسی عزیزم...دارم میلرزم نمیدونم چیکار کنم همبنجوری نگیا سورپرایزش کن خدایاشکرت
ghareghoroot عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 163 واااااییی نی نی داری وای به شوهرت بگو وای زود باش اسمش چی میزاری یعنی پسره یا دختر اووووم دختر ملوس ... خخخخ توکه ازاستارتر خیلی هولتری😂
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 مبارک باشه عزیزه دلممممم خیلیییی خوشحال شدم از این خبر من خیللللیییی خوشحال میشم انشاءلله بسلامتی ... فدات شم گلم...بچه ها من این ماه خیلی آنتی بیوتیک مصرف کردم...یعنی مشکلی پیش نمیاد؟اصلا فکر نمیکردم بار دار باشم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 ببخشید توروخدا آنقدر هولم که نمیدونم چجوری کامنتاتونو جواب بدم ممنونم از همتون خانومادارم دیوونه میشم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 مرسی عزیزم...دارم میلرزم نمیدونم چیکار کنم وااای نه خوشحال باش مال تو و شوهرت بلانسبت از بیابون نیومده که میلرزی
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 اسی جان قبل از موعدت بی بیچک امتحان نکردی؟؟ نه عزیزم اولین بارهآخه یه بار فقط درست یکی دو روز بعد پریودم نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم فکر نمیکردم تخمک گذاریم شروع شده باشه اصلااصلا تو اقدام نبودم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 خخخخ توکه ازاستارتر خیلی هولتری😂 خخخخخخ اره من تو کل زندگیم همیشه هیجانی ام بخاطر همینه اقامون اینقدر عاشقمه ک
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 الان میتونی بری مبارکه چرا ناراحتی؟؟ ناراحت نیستم خییییییلی هولم...خونه هم تنهام نمیدونم چیکار کنم دارم دور خودم میگردم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
مهرفام عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 4629 مبارکه عزیزم.ی نفس عمیق بکش....خداروشکر .انشاالله سالم و صالح باشه.حالا شوهرتو سورپرایز کردی ،باهم برید تست بدید ازمایشگا کله پدر هر چی آدم بیخیال و بی توجه ر........😎🙄