2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست

تبریک میگم استارتر 😍

شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی چیزی بگیر کادوش کن بی بی چکم با یه متنی بزار تو به جعبه یه کیکم سفارش بده با تم نی نی

من فکر میکردم بعد پری چون تخمکی فعال نیست امکان بارداری صفره الان دیدم که میشه 

بازم مبارکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته سر خونه خودتی؟بچه میخواستی؟من فعلا نه نمیخوام ولی اگه خدا بده قربون خدا بشم حتما حکمتی داره

من ۱۰ ماهه اومدم خونه م...نامزدی و عقدمون تقریبا ۵ سال طول کشید

برنامه ریزی نداشتم براش...اما خدا حتما صلاح دونسته قربون حکمتش برم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
من نامزدم هنوز ۲۰سالمه شوهرم میگ خودت هنوز خیلی بچه ای تو لواشک هات بخور برا بچه خدا کریمه اووووف خخ ...

اخه انقد ذوق کردی فک کردم خودتم نی نی میخوای منم واست دعا کردم خدا بهت زود بده😂😂😂😭😭😭 نمیدونستم نامزدی

خدایاشکرت
😂😂😂😂 وای کاش قبل اینکه رفته بود بی بی زده بودم...اصلا حتی بهش نگفتم بی بی چک خریدم گفتم یه وقت ...

اينجوري بهتره 

وقت داري سوپرايزش كني

مباااركت باشه 

يه ليوان آب با يه صبحونه توپ و چاي كمرنگ نوش جون كن 

بعد برو ازمايشگاه تست بده 

اگه بيمه تكميلي هستي صبر كن عصر برو دكتر ازمايش بنويسه 

واسه ماهم كه ني ني نداريم دعا كن زودتر مامان شيم 

😘😘😘

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ...

ممنون قربونت برم..آره فعلانمی‌خوام بگم تا عقلم درست کار کنه ببینم باید چیکار کنم😅

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
من ۱۰ ماهه اومدم خونه م...نامزدی و عقدمون تقریبا ۵ سال طول کشید برنامه ریزی نداشتم براش...اما خدا ح ...

وای منم ۱۰ ماه 😄😄انتظار خیلی بده نمیدونم چه کنم اما فک کنم منفیه نگا کن بی بی. چکمو

خدایاشکرت
تبریک میگم استارتر 😍 شوهرتو سورپرایز کن بهش الان نگو سر فرصت برو یه لباس بچه گونه یا پستونکی کفشی ...

تخمک ۱۴ روز بعد اولین روز پریودی میاد تو لوله..پس بهترین حالتش نزدیکای ۱۴ روز بعد پریودیه

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
اينجوري بهتره  وقت داري سوپرايزش كني مباااركت باشه  يه ليوان آب با يه صبحونه توپ و چاي ...

فداتم مرسی😘

چشم

نه بیمه تکمیلی نیستم هنوز دنبالش بودیم که تکمیلی کنیم😣

ممنون من نی نی دومم همین الانم عضو سایت شدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
چند وقت اقدام بودی گلم 

اقدام نبودم خانومی فقط این ماه دو سه روز بعد پاک شدن نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم نمیدونستم باردار میشم