2777
2789

ب این معنی هس ک خودشون عرزه انتخاب زن ندارن و بچ ننع هستن و بقیع براشون تصمیم گیری میکنن یا مثلن مشکلی دارن ک توواقعیت کسی قبولشون نمیکنع دیگ مجبورن انتخابی مادر خاهرشون رو بگیرن 

یا ن اصن ربطی ندارع این دیدگاه و نظری ک گفتم صرفا ب خاطر همه گیری رسانع و تلقین و القا این عقاید ب مخاطبه؟

یا واقعیتع و رسانه راس میگ؟

پسری ک اطرافتون بقیع براش زن انتخاب میکنن چرا اینطورع؟دلیل خاصی دارع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سنتیه دیگه پس باید برن دست بذارن رو دختری با عقاید سنتی که قبول کنه

من خودم اینشکلی نمیپسندم بنظرم ی حالیه چون سنتی دوست ندارم ولی خیلیا هستن که فقط اینشکلی دوست دارن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

منظورت چیه از انتخاب کردن؟

بعضیا خوب خانواده شون بین دوست و آشناشون میبینن دختری خوبه معرفی میکنن و آشنا میشن این بد نیست به نظرم..

ولی اینکه خودش هیچ نقشی نداشته باشه و سریع بره عقد کنه بدون اینکه یه کم وقت بذاره برای آشنایی،هم برای دختر هم پسر اشتباهه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دیگه دوره زمونه زن انتخاب کردن مادر و خواهر گذشته

مادر و خواهر معرفی میکنن فقط مثلا خانواده و کلیات رو تحقیق میکنن بعد معرفی میکنن پسر و دختر خودشون با هم صحبت میکنن

من خودم واسطه ازدواجم مادرشوهرم بود

من واقعا از خواستگاری اینجوریم خوشم نمیاد

نامزد سابقمم اینجوری اومد خواستگاری قبول کردم و بعدا تا یه چیزی میشد میگفت مامانم انتخاب کرده من چمیدونستم اینجوریه یا بع مامانش میگفت اینم انتخاب تو.تو گفتی خوبه 

براش انتخاب نمیکنن پیشنهاد میدن در نهایت میره صحبت میکنه هودش انتخاب میکنه

خب ممکنه خودش فرد مناسبی رو پیدا نکنه و نبینه

بیشتر این حرفا برای فضای مجازی و فیلماست. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من یک بردارم خودش زن انتخاب کرده یکی دیگش ما پیشنهاد دادیم و ازدواج کردند 

برادرم که ما در انتخاب بهش کمک دادیم با جنم ،زن دوست ،عاشق، زندگیش هم عالیه ربطی به بی عرضگی نداره 

هرکی یک طوری ازدواج می‌کنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سلام،عزیزم،این همون خواستگاری سنتی هست.ولی معنیش این نیست که پسر بچه ننه هست.پسر اهل ارتباط با نامحرم نیست،به مادرش میسپره،من فلان معیارها رو دارم،شم پیگیری کن،مادر موردو پیدا کرد،پسرو میبره و بقیه ش دختر و پسر طی جلسات با هم آشنا میشن.حالا ممکنه بعضی پسرا بچه ننه هم باشن،اما هم تو این شیوه پیدا میشه و هم در مواردی که دختر و پسر دوست میشن

من موافق نظرتون نیستم 

چون دیدگاه ها متفاوته 

چه زن چه مرد اگه بخوان خودشون 

همدیگه رو انتخاب کنن احتمال انتخاب اشتباه رو خیلی زیاد دارن به دلیل بی تجربه بودن و احساساتی شدن یا عذاب وجدان گرفتن و دلسوزی بیحا کردن ممکنه نتونن درست تصمیم بگیرن خانواده ها مادر و خواهر هم عروس هم داماد یه جلسه اول باهم آشنا میشن تا کلیت خانواده رو بررسی کنن چون خانواده خیلی مهمه اگه قرار بود. عروس رو انتخاب کنن عروس هم با مادرشوهر و خواهرشوهر جلسه میزاشتن میرفتن حرف میزدن.... 

کلیت و هدف اصلی همینه 

حالا بعضی مادرشوهرا اینو قاطی میکنن و فلان خب شخصیت خودشونو نشون میدن که بنظرم اصلا بدنیست همین اوله کاری دختر میفهمه و انتخاب میکنه دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میگن کار رو بسپار به کاردان

خانم ها همجنس خودشون رو بهتر میشناسند

برا همین میتونن انتخاب بهتری داشته باشن.

ولی یه پسر جوان ممکنه یه سری موارد مهم رو در نظر نگرفته باشه 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

من موافق نظرتون نیستم 

چون دیدگاه ها متفاوته 

چه زن چه مرد اگه بخوان خودشون 

همدیگه رو انتخاب کنن احتمال انتخاب اشتباه رو خیلی زیاد دارن به دلیل بی تجربه بودن و احساساتی شدن یا عذاب وجدان گرفتن و دلسوزی بیحا کردن ممکنه نتونن درست تصمیم بگیرن خانواده ها مادر و خواهر هم عروس هم داماد یه جلسه اول باهم آشنا میشن تا کلیت خانواده رو بررسی کنن چون خانواده خیلی مهمه اگه قرار بود. عروس رو انتخاب کنن عروس هم با مادرشوهر و خواهرشوهر جلسه میزاشتن میرفتن حرف میزدن.... 

کلیت و هدف اصلی همینه 

حالا بعضی مادرشوهرا اینو قاطی میکنن و فلان خب شخصیت خودشونو نشون میدن که بنظرم اصلا بدنیست همین اوله کاری دختر میفهمه و انتخاب میکنه دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕