2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم تحقیق میکردم چ مارکی بخرم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

عاااالیه خیلی وقته دیگه فیله و بال و کتف و با روغن درست نکردم 

البته نمی‌دونم چجوری بهت بگم 

چون دستگاه من از چین اومده پدرم تو سفری که داشت برام آورد زبان دستگاهم چینی فقطم خودم می‌دونم چه کارش کنم 😅 

الان نمی‌دونم چه مارک های داخل ایران هست

ولی در کل عااااااالیه 

میشه بگی چجوری واقعا به خوشمزگی بیرون میشه؟

ااره به نظر من از بیرون بهتر میشه چون اون مزه بد روغن و چرب و چیلی بودن نداره 

من مرغ یا قارچ یه سس درست میکنم تو اون میخوابونم بوش بره بعد میزنم تو ارد سوخاری بعد تو اب بعد تو پودر سوخاری از این پولکی ها بعد میذارم تو هواپز با قلمو بهش روغن میزنم میذارم بپزه بعد که روش سرخ شد اونوری اش میکنم اون طرفش هم بپزه عالی میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ااره به نظر من از بیرون بهتر میشه چون اون مزه بد روغن و چرب و چیلی بودن نداره من مرغ یا قارچ یه سس د ...

چند دیقه هر طرفو میزاری قارچ چی قارچ اخه اب میندارع 

چند دیقه هر طرفو میزاری قارچ چی قارچ اخه اب میندارع

هی چک میکنم زمان مشخص نداره 

قارچم همینطور نه اب نمیندازه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲