2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست

ببخشید من آنقدر کند و هولم😞

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بی بی چک زدم هاله انداخت  اما ۹روز مونده بود به پری  خانمای اینجا گفتن خیلی زود زد ...

انشالله اگه نی نی میخوای باردار باشی عزیزم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
نبابا اما دیگه مصرف نکن

مصرف نکردم یه هفته س😟

فک کنم تازه از پریود تمیز شده بودی واسه همون زود گرفته 

آره فکر کنم دو روز بعدش بود

واسه اونایی ک نی نی ندارن دعا کن. بگو باز پریود،شدی و وقتی ناراحت شد بی بی چکتو بذار کف دستش .😜 ...

چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم...انشالله خدا به همه مامانای بچه سالم بده

واااای دارم دیوونه میشم...کاش یه نفر الان پیشم بود😢

سلام خانمی مبارکه عزیزم مامان شدنت منم 1 خرداد بود بی بی زدم و مثبت شد بنظرم زایمانمون تو ی ماه باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
بگو اقاییم ۱و۲و ۳ بووووووومپپپپ خبر دارم چه خبراااا  اولین وارث شما امروز سلام کرد  بعد ...

😂😂😂😂

وای کاش قبل اینکه رفته بود بی بی زده بودم...اصلا حتی بهش نگفتم بی بی چک خریدم گفتم یه وقت منفی باشه الکی شلوغش نکنم

میگم بدنیا اومد عکسش بفرس

چشم عزیزم حتما😘

سلام خانمی مبارکه عزیزم مامان شدنت منم 1 خرداد بود بی بی زدم و مثبت شد بنظرم زایمانمون تو ی ماه باشه

فدات شم خانوم..شمام مبارکتون باشه انشالله به سلامتی🥰

چشم عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم...انشالله خدا به همه مامانای بچه سالم بده واااای دارم دیوونه میشم ...

همون بهتر نیس.

خودتی و خدای خودت

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄