2777
2789
عنوان

دلم خودکشی میخواد

47 بازدید | 7 پست

مامانم خیلیی اذیتم میکنهه مثلن اگه نامه ای، کادویی چیزی داشته باشم ورمیداره برا خودش. آخه اینا به چه دردش میخوره؟؟

دلمم میخواد خودکشییی کنمم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بشین با مامانت حرف بزن و این موضوع رو در میان بذار که مادر من وقتی این کار ها رو می کنی من ناراحت ...

نمیشه باهاش حرف زد آخرش یا محدودم میکنه یا دعوامون میشه یا گریه میکنهههه😐🚶🏻‍♀️ نمد چکنمممم.. خودکشی و فرار آخرین راهامن

نمیشه باهاش حرف زد آخرش یا محدودم میکنه یا دعوامون میشه یا گریه میکنهههه😐🚶🏻‍♀️ نمد چکنمممم.. خودک ...

کسی دیگه ای که بتونی این موضوع رو باهاش در میان بذاری و مورد اعتماد باشه نداری نقل پدر ؟

اگه داری با اون حرف بزن . 

به شما ۱۴۸۰ زنگ بزن رایگان مشاوره روانشناسی می دن اون هم خوبه حتما زنگ بزن بهترین راه ها رو بهت می دن