sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 3113 بازدید | 338 پست خانوما من الان بی بی چک زدم مثبت بود..بنظر شما فردا باز تکرار کنم تا مطمئن بشم؟یعنی واقعیه؟کی میتونم برم آزمایش؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/03/12 | 07:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 خوب زود بزن داغ داغ عكسش رو بزار همينجا عزبزم اگه ناشتا باشم اما صبح دسشویی رفته باشم اما همجنان ناشتا باشم بی بیچکم الان برم دسشویی درست جواب میده؟ یا باید ادرار اول صبحم باشه؟ خدایاشکرت
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 😂😂😂😂خلاصه دعاهامم زودمیگیره جدی میگما پس واسه منم دعا كن چند روز ديگه موعدمه بي بيم مثبت بشه 😘😘😘😉😉😉 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
نیلوفر11 عضویت: 1392/03/23 تعداد پست: 4638 چه پررنگ هم هست 🤗😍مبارک باشه خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
دخترشاهپریون عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 587 😂😂😂😂خلاصه دعاهامم زودمیگیره جدی میگما یا خدا تو این موضوع زود نمیگیره بچه از اسمون نمیاد ک باید ..... شه ک اونم فعلا نمیشهههه امشب بیچاره خونه ما موند من تخت تکی دارم من بالام اون پایین
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 بچه ها من جواب همه رو دادم؟🤔اگه کسی سوالی پرسید که جواب ندادم دوباره بگه ...شرمنده من خیلی گیجم الان😅 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 عزبزم اگه ناشتا باشم اما صبح دسشویی رفته باشم اما همجنان ناشتا باشم بی بیچکم الان برم د ... فكر كنم اولين ادرار صبح بهتر نشون بده چون هنوز زياد از موعدت نگذشته خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 چه پررنگ هم هست 🤗😍 مبارک باشه ممنون عزیزدلم🥰 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 پس واسه منم دعا كن چند روز ديگه موعدمه بي بيم مثبت بشه 😘😘😘😉😉😉 انشالله به حق فاطمه ی زهرا خدا منتظرت نذاره الهی دامنت سبز شه هر چه زودتر 🙏اللهم صل علی محمد و آل محمد انشالله خدا خودش بهت یه نی نی سالم بده به همین زودی و دلت شاد بشه و بیای بی بی چک خودتو نشونمون بدی خدایاشکرت
anisa1394 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2969 خوب زود بزن داغ داغ عكسش رو بزار همينجا باشه میزنم یکی دو ساعت دیگه چون حواسم نبود. خوابالو ساعت هفت رفتم خالی کردم خودمو. الان ندارم😄
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 فكر كنم اولين ادرار صبح بهتر نشون بده چون هنوز زياد از موعدت نگذشته باشه ممنونم گلم خدایاشکرت
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 چه پررنگ هم هست 🤗😍 مبارک باشه ممنون عزیزم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6868 بچه ها من جواب همه رو دادم؟🤔 اگه کسی سوالی پرسید که جواب ندادم دوباره بگه ...شرمنده من خیلی گیجم ا ... نه مامان خانومي برو يك كم به خودت برس از تو شوك دربياي 😘😘😘😘 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 پس واسه منم دعا كن چند روز ديگه موعدمه بي بيم مثبت بشه 😘😘😘😉😉😉 انشالله خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده گلم😘😘خدا خیلی مهربونه به رحمتش شک نکن اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
anisa1394 عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 2969 عزبزم اگه ناشتا باشم اما صبح دسشویی رفته باشم اما همجنان ناشتا باشم بی بیچکم الان برم د ... نشون میده ناشتا باشی
arus عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 10555 یا خدا تو این موضوع زود نمیگیره بچه از اسمون نمیاد ک باید ..... شه ک اونم فعلا نمیشهههه امشب ... وای نه خونه شماس یعنی بترس حتی از دور 😂😂😂😂 خدایاشکرت